Dört Eylül Mah. Sanayi Bölgesi İsmail Karakuyu Devlet Has., Simav
az...
Kasık fıtığı şikayeti ile gittim hocama güler yüzü ilgi alakası insanlığı harika hasta ile ilgilenmesi. Ameliyatımı gerçekleştirdi 3 gün önce şuan evimde çay içiyor olmam dahi benim için süper ötesi ALLAH ELLERİNE DERT AİLENE HUZURSUZLUK YASATMASİN HOCAM
.....
14.11.2016 ile 25.11.2016 tarihleri arası hastane cerrahi bölümde Dr mehmet fatih yiğit beyin bağırsak dügümlenme teşhisi ile gerçekleştirdiği büyük ameliyat sonrası hasta adı ali oflaz olarak tedavi gördüm özellikle belirtmek isterimki hem hastanede kaldıgı süre içinde fatih yiğit beyin üstün gayret.üstün özveri.ve gece gündüz hastalığın seyrinde gösterdiği ilgi alaka sayesinde ve Rabbimin izniyle şu an eski saglıgıma kavuşmuş buluaktayım ayrıca cerrahi bölüm kat sorumlusu+hemşirelerin tamamı bize her saat göstermiş oldukları ilgiden dolayı çok çok çok teşekkür ederim Rabbim sizin gibi işlerini tam hakkıyla yapan sağlam kalekterli ve vijdanlı insanların sayılarını arttırsın
SAGOLUN VAR OLUN HAYAT BOYU BAŞARILAR DİLRİM ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
Mehmet Fatih Yiğit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Fatih Yiğit, Genel Cerrahi.
Mehmet Fatih Yiğit adresi nerede?Mehmet Fatih Yiğit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dört Eylül Mah. Sanayi Bölgesi İsmail Karakuyu Devlet Has. Simav
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Fatih Yiğit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Fatih Yiğit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Fatih Yiğit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Fatih Yiğit bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Fatih Yiğit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Fatih Yiğit hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmet Fatih Yiğit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.