Fırat Mah. Urfa Yolu 3. Km. 507. Sok. No: 150, Kayapınar, Diyarbakır
Kızım ayağını burktuğu için kendisine gittik . Öğlen arasında olmasına rağmen hemen muayene etti. Gerekli tahliller yapılmadan bu çocuğu burdan yolllamam dedi . İyi ki kendisine gitmişiz . Çok Güler yüzlü ve kendinden emin biri . Hastasına öncelik veren mesleğini severek yapan bir doktor . Çok teşekkür ederiz. Umarım çook daha iyi yerlerde olur .
h ...a
Halı sahada meydana gelen diz burkulması sonucu pek çok doktor gezmeme rağmen çözüm bulunamadı. Dizim kilitleniyordu. Aradan 45 gün geçince tekrardan kilitlendi bizde Mehmet Bey'e muayene olduk. Gerçekten son derece bilgili ve işinde uzman birisi. Ameliyat esnasında da sonrasında da çok iyi bir süreç geçirdim. Hastalığım hakkında her şeyi anlattı. Bu kadar detaylı bilgilendirme yapan ve ilgili bir doktoru daha önce görmedim. Zor bir ameliyattı eklem içi kırık kemikler (OCD) mevcuttu. Mehmet Hoca tecrübesi ile başarılı bir ameliyat yaptı. Kendisi çok ilgili ve işini severek yapıyor bu sebepten ötürü de kendisinden çok memnunum. Şu an 5. haftadayım ve herhangi bir ağrı söz konusu değil kırılmış kemikler son derece iyi kaynamış tabi hala tam kaynama için vakti var. Dikişlerde de çok az iz kaldı. Kesinlikle tavsiye ederim.
ze...e
Ayak bilegimde hic gecmeyen bir agri sebebiyle gitmistim. Güleryüzü
espirili yaklaşımı, ikna kabiliyeti ve en önemlisi hekimliği. Tek kelimeyle muhteşem. Bilegimde kist olduğunu ne zaman zorlamışsam ameliyat olmam gerektiğini anlattı. Bence bir doktor hasta bedenine dokunduğu kadar bir hastanın yüreğine de dokunabilmeli. Sevgi en iyi ilaçtır sözünün anlamını Mehmet Gem size çok iyi anlatacaktır.
Oncelikle doktorumuzu tanitalim cok mukemmel bir insan guler yuzlu hastayla diyalogu cok mukemmel agrisiz sizisiz bir ameliyat gecirdim herkez der 2 6 arasinda yurursun ve cok yorumlar gelir ama inanki okadar eli hafifki allahin izni ile 15 gunde baston falan kalmaz elinizde guc kuvvet veriyo hastasina rabbim c.c onu en yuksek makamlarda tutsun basarilarinin devamini getirsin insallah
ab....
Kalça kemiği ağrısı için daha önce gittik lerim doktorların yaptığı teknik sonuçlar neticesinde sağ bacağımi kaybedecegim söylendi beni hayattan soğuttular tavsiyler üzerinde batman dan diyarbakira doç dr mehmet gem hocamızın yanina gelerek yaptığı muayene ve teknikler sonuçu diğer doktorların görüşleri ni çökerti ve dedi bu kalça kemiğinde ki tümörü alirim hiç bir sıkıntı yaşamaz sin ve mutlu olmama sebeb oldu çok çok teşekkür ederim sayin hocam inşallah kariyeriniz boyunca daima mutlu haberler verirsiniz hastalara insallah sizi profesör olarak görürüz iyiki sizin yanınıza geldim
fa...t
Trafik kazası neticesinde ayağınıza büyük kırıklar ve parçalı kırıklar meydana geldi farkı hastanede 2 doktor bizi 20 gün hastanede yatırdı ancak kırıkların çok kötü olduğunu söyleyerek ameliyat edemediler. Dicle ünv. de bulunan Doc.Dr. Mehmet GEM hocamız 4 saatlik ameliyatla ayağımızı en iyi şekilde yaptı ve şu anda desteksiz bir şekilde yürüyebiliyoruz mesleki bilgisi ve birikimi olarak gözleriniz kapalı güvenebilinecek bir doktor insani olarak hastasına yaklaşımı tavır ve hareketleri çok çok iyi Allahuteala her daim yar ve yardımcısı olsun inşallah
.....
Süleyman Yılmaz
Mehmet Gem Bey hem harika bir doktur hem de harika bir insandır. Hastaya yaklaşımı çok insani ve sevecendir. İnsanımızın böyle doktorlara ihtiyacı vardır. Bacağımda üç kırık vardı.Başarılı bir ameliyat geçirdim. Kısa bır zamanda ağrılarım azaldı. Asistanları ile ekibi ile hastaya çok güven veriyor. Mehmet Beye ve ekibine çok teşekkür ederim. Sevgilermi sunar mesleğinde başarılar dilerim.
ci...1
Onun yüzündeki gülümseme adeta anestezi etkisi yapar hastalarında.Bir çok doktor da eksik olan bu meziyet onu anlatmaya yeterse artar.Onu in şaAllah prof. olarak görmek nasib olur
mk...n
Bu kadar dürüst ve ilgili doktor görmedim. Allah yolunu açık etsin.. Ortopedi için tavsiye ederim.
gü...k
Biz Van'dan tavsiyeler üzerine geldik.Işinde gayet sağlam ,dürüst ve cana yakın birisi..Allah başarılarının devamını dileriz kendisine de teşekkürler sunarız
Mehmet Gem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Gem, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Mehmet Gem adresi nerede?Mehmet Gem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fırat Mah. Urfa Yolu 3. Km. 507. Sok. No: 150 Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Gem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Gem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Gem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Gem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Gem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Gem hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Mehmet Gem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Diyarbakır bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Diyarbakır bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları