Hakan Bey'in nadir görülen rahatsızlığım için tanı sürecindeki dikkati, ilgisi ve samimiyeti beni çok rahat ve güvende hissettirdi. Tedavi için uyguladığı artroskopik cerrahi ve sonrasındaki yönlendirmeleri sayesinde iyileşme sürecini çok rahat atlattım. Kendisiyle birlikte tüm Gazi Hastanesi çalışanları çok özenli ve kibar davrandı.
öz...r
Annemin omuz kırığı tedavisi için Hakan beye gittik. Hasta psikolojisinden çok iyi anlayan bir doktor. İşininde uzmanı.
Sol kol Humerus üst uç kırığı ameliyatımı gerçekleştiren ve eski sağlığıma kavuşturan, ameliyat sonrası ilk onbeş gün devamlı irtibat sağlayarak sağlığım hakkında bilgi alan BatıGöz Ortopedi ve Travmaloji Uzmanı Opr.Dr. Hakan Özer’e teşekkürlerimi sunar, başarılarının devamını dilerim.
ha...a
Hakan Bey
Son derece hastalarına ilgili bir doktor.dirsek ve diz ağrılarıma yaptığı PRP ile
ağrılarım geçti. Kendilerine müteşekkirim.
fe...5
Eşim Şahdan Kıran Keskinkılınç'ın diz protez ameliyatını başarıyla gerçekleştiren görevini sevgiyle ve güleryüzle yaparak hastalarının güvenini kazanan Op. Dr. Sayın Hakan Özer ve ekibine, görev ve sorumluluk bilinciyle hizmet veren Ortopedi Servisi hemşireleri ve görevlilerine, hastanede evimizde tedavi oluyor hissi oluşturan Başhekim Sayın Dr. Serdar Pedükcoşkun'a teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.
ey...r
sayın dr. mehmet özer size ne kadar teşekkür etsek azdır.allah böyle işine ve insana saygılı doktorları hastanelerimizden eksik etmesin.26.01.2015 te eşim sağ dizinden ameliyat oldu prıtez takıldı.bir gün ıstirahattan sonra yürümeye başladı.ayrıca izmir eşrefpaşabelediye hastanesi personelinede çok çok teşekkür ediyorum.hepsi işinde çok titiz çok sevecen güler yüzlü onlarada teşekkürler.izmir belediyesini kutluyorum. bu kadar temiz bir hastane ve personele sahip olduğu için.ve bu hastane 1908 yılında yapılmış,ve bu güne kadar tertemiz kalmış.tüm emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.hocamızla gurur duyuyorum.
la...y
drmuzla tanişmamız 19 nisan 2012 saat 1545 sıraları karşıyaka devlet hastanesi acil servisinde oldu annem lamia türkan gülay femur kırıgı teşhisi ile servise 112 kanalıyla geldiknöbetci dr olan hakan bey gelerek hasta yakını oarak bana ön bilgi vererek yaş unsurunun önemlive olmadıgını kendi anne veya aneannesiolsa aynı şekilde ameliyat kararı verecegini söyleyerek benm kafamdaki soru işaretlerine bir şekilde cevap vererek biziservise aldı sonra maceramız 24 nisan da ameliyat olarak başladısonuc harika 30 nisanda taburcu oldukşu anda voker la yuruyoruz ellrinize saglık doktor bey annem her zaman size dua ediyor servis calısanlarınızada ayrıca teşekkürler hepsi bir takım ruhu ile calışıyorlar herşey için teşekkür ederiz
di...u
tibia kırığı vakası sonucu acil serviste nöbetçi hekim olması dolayısıyla tanıştım. Parçalı kırığım olmasına rağmen, mesleki becerisi sayesinde cerrahi müdahaleye gerek kalmaksızın şimdiki sağlıklı adımlarımı kendisine borçluyum. Hastasının psikolojisini ve korkusunu yenmesine yönelik tavırları, beyenfendi ve saygın kişiliği, mesleğine ve insana duyduğu sevgiyi yaşatabilme becerisinden dolayı kendisini hem kutluyor, hem de çok teşekkür ediyorum. Ayrıca M.Hakan Özer hocamı herkese gönül rahatlıyla tavsiye ediyorum..Kendisine daha çok uzun yıllar başarılarının devamını diliyorum. D.Evrim AKSU
Mehmet Hakan Özer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Hakan Özer, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Mehmet Hakan Özer adresi nerede?Mehmet Hakan Özer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1421 Sok.Kahramanlar Mah. No:29 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Hakan Özer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Hakan Özer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Hakan Özer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Hakan Özer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Hakan Özer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Hakan Özer hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Mehmet Hakan Özer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları