g.....
Mehmet Hakan hocayla tanıdık vasıtasıyla tanıştım. 3 gün önce longo hemoroid operasyonumu yaptı ve ben bugün 3. Gün olmasına rağmen sanki ameliyat olmamış gibiyim.. kendisi çok samimi hastayı rahatlatan ve işinde ne kadar iyi olduğunu ameliyatım sayesinde anladığım mükemmel bir doktor. Çok teşekkür ederim hocama. Hiç düşünmeden tavsiye ediyorum hocamı.
m....g
Mehmet Hakan hocam, hastalik gecmisimden dolayi bazi doktorlarca zor olacagi dusunulen mide ameliyatimi sorunsuz bir sekilde gerceklestirdi. Gulerguzlu ve ilgili olusu ise bu zor surecte icimizi rahatlatti. Kendisine beni tekrar hayata bagladigi icin cok tesekkur ediyorum.
Sevgi ve saygilarimla...
ta...
Dr. Mehmet Bey kişilik olarak da harika biri olmanın yanında müthiş bir hekim, ona muayene olmadan önce 4 doktora göründüm basit bir apendiks teşhisi koyamamaları yanında yanlış yönlendirdiler ve hayati riskler oluşmasını sağladılar. Dr. Mehmet Hakan Bey ve diğer cerrahlar anında teşhis koydular. Normal bi apendisit ameliyatından çok daha kritik hale gelmiş olduğunu hem ameliyat videosundan gördüm hem de anlamışlardı. 1 saatlik operasyon süresince ne kadar titiz çalıştığını ameliyat videolarımdan gördüm. Onu gördükten sonra doktor ve hekim arasındaki farkı da anladım. Bu vesileyle de kendisine teşekkğr eder, herşeyin gönlünce olmasını dilerim.
e....l
Çok memnun kaldik tavsiye üzerine gitmemize rahmen doktorumuzun ilgisi alakası ve yeteneği mükkemmel ötesi bu kadarını beklemiyordum eşim safra kesesi ameliyatı sonrası 2.gün normal yaşantısına geçmesi çok güzeldi sorunsuz bir ameliyat geçirdi.Buradan kendisine çok çok teşekkür ediyorum Allah her daim yolunu açık etsin.
ha...a
Kesinlikle tavsiye ederim.
SAĞ-SOL KASIK FITIK AMELİYATI OLDUM.
DR ve İNSAN OLARAK MUHTEŞEM.
H.Trakyalı
bu...0
Sayin doktorumuza bir yakinimizin tavsiyesi uzerine gittik. Yapmis oldugu basarili operasyon ve ayrica ilgisi ictenligi icin kendisine cok tesekkur ederiz. Herkese tavsiye edebilecegim harika bir doktor.
Saygilarimla Ziya GURBUZ.
mi...r
Kesinlikle tavsiye edebileceğim, insani vasıflarını yaptığı işin kalitesiyle birleştirebilen tanıdığım en iyi cerrahlardan biri.
Mehmet Hakan Tekelioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Hakan Tekelioğlu, Genel Cerrahi.
Mehmet Hakan Tekelioğlu adresi nerede?Mehmet Hakan Tekelioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cemil Aslan Güder Sok.No:8 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Hakan Tekelioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Hakan Tekelioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Hakan Tekelioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Hakan Tekelioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Hakan Tekelioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Hakan Tekelioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Mehmet Hakan Tekelioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar