Herhangi bir hizmet eklenmemiş

R
Konum: Ankara Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer

2019 aralığının son günü yılbaşı akşamı trafik kazası geçirdim. Acil olarak hocamızın nöbetçi olduğu dr. Nafiz Körez devlet hastanesine getirildim. Sağolsun hocamız ayak bilek kırığımı alçıya kendisi aldı baya ilgilendi her muayeneme hocamıza geldim ayağım ameliyata ihtiyaç duymadan iyileşti. Güler yüzlü; bu zamana kadar tedavi olduğum en işini severek yapan doktor olduğu kanaatindeyim. Hocamızı Allah korusun Türkiye Cumhuriyeti’nin böyle işini severek yapan insanlara ihtiyacı var saygılarımla hocam

Konum: Ankara Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tesadüfen nöbetçi olması

25 Temmuz 2019 günü akşam saatlerinde piknikte 17 aylık kızım düşerek sol kolunu ne yazık ki kırdı:( kızımın kırık kolunu gördüğümde dünya başıma yıkıldı, sincan nafiz körez hastenesine saat 19:30 gibi gittik, değerli hocam o gece nöbetçi idi. Bizim kara günümüz hocamızla tanışınca son buldu. Allah ayağına taş değdirmesin, güler yüzü ve işine bağlılığı bizi çok mutlu etti. Bu gün 15 Ağustos 2019 kızımın alçısını çıkarttık. Umarım ihtiyacınız olmaz hocamıza ancak ihtiyaç duyduğunuzda muhakkak hocamızı bulun. Değerli insan mehmet hocam çok teşekkürler, saygılar, sevgiler..

Konum: Ankara Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Menisküs Cerrahisi

Değerli hocama emeklerinden güler yüzünden hastasına karşı alakasından en önemlisi insanlıgından dolayı çok çok teşekkür ederim. Tavsiyeler üzerine sayın doktoru mu buldum. Ameliyatımı gerçekleştirdi daha ikinci günüm de ayağa kalktım çok şükür. Böylesine insancıl ve işinde başarılı bir doktorla karşılaştığım için çok şanslıyım. Saygılar hocam. Hatice sarı

Konum: Ankara Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Benim için en değerli hocamdır çünkü benim çocuklarımın eklemleri sürekli çıkıyordu ve bu konuda büyük kızım sakat kalıyordu sürekli dr arayışı içinde olan bir anne olarak Allah karşıma çıkardı Işık hocamı.anneme yaptığı ameliyatlarda çok başarılı çocuklarımda ne zaman gitsem aceba oturdumu diye düşünmeden rahat eden ve bize bu güveni veren Mehmet Işık hocama sonsuz teşekkür ediyorum.O kadar sıcakkanlı hastasıyla ilgi ve alakalı her zaman bulunmuyor böyle değerli insanlar Allah razı olsun.Hatice Barış

Y
Konum: Ankara Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kırık Ve Burkulmalarda Sabitleme Ve Alçıya Alma

Herşeyden önce doktor ışık bey, doktorluktan öte bir dost arkadaş yoldaş havasını ve samimi duygularını karşısındakine çok kolay hissettirebiliyor.
oğlumun kolu kırılmıştı iki yerden, acilde allah yuzume baktı ışık hocam evinden geldi muyane etti akabinde istemediği şey ameliyat idi mecbur kaldık, şükür onuda atlattık. Işık hocam için diyeceğim cümle Allahım ömrünü uzun etsin dualarla yaşayasın ışık hocam varolasın sağolasın. emir görgen :)

Konum: Ankara Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi kayınvalidemin ameliyatı

harika güler yüzlü ve işinde başarılı bi doktor.kaç defa kayınvalidemin ameliyatını yaptı kırıklarında tedavi uyguladı hiç birisinde kırıcı olmadı ondan geçtik güler yüzünü şakalarını hiç eksik etmedi.en son dün kayınvalidemi ameliyat etti.biz çok memnunuz özel doktorlara taş çıkartır.Rabbim onun gibi doktorların sayısını arttırsın.

C
Konum: Ankara Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi

2 ay yaşadığım omuz ağrımdan ötürü evimden 1 buçuk saat süren bu hastaneye gittim...sadece bir film ile geçiştirilim ilaç yazılıp gönderildim . 4 ay hala aynı devam edince çekilen mr sonucu rotator cuff yırtığım olduğunu öğrendim..İnsan kendini değersiz hissediyor bi mr çekilebilirdi. ..

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

22 Aralıkta MR sonuçlarıyla omuz ağrımdan dolayı muayene oldum.İlgisiyle,alakasıyla ve güler yüzüyle tavsiye edebileceğim bir doktor.Kendisine çok teşekkür ediyorum.

Birbirini çok ama çok seven iki kişinin arasında durabilecek kadar iyimser , gülümser , cefakar , vefakar bir tıp dahisi.
Sevgili hocam biz hakkınızı ödeyemeyiz. Siz helâl edin.
Fatma - Ali SEVİNÇ

13 temmuz 2014 tarihinde ayak bilegi ve kaval kemigimde olmak uzere 2 kirikla acile gittim. Allah yuzume bakti ve benim karsima o gun nobetci olan Isik hocami cikartti. O gunku agrimi tarifleyemem. Kiriklarin ciddi olmasina ragmen benim alci ile iyilesebilecegimi, ayni zamanda 2. Yol olarak ameliyatla da iyilesebilecegimi ama beni asla ameliyat etmek istemedigini soyleyerek tedavime basladi. Her kontrollerde karsisinda cocuklar gibi aglamama ragmen hep o guler yuzu ile teselli etmis ve bu surecin normal oldugunu iyiye gittigini her defasinda bikmadan usanmadan anlatmistir. Bu kadar samimi ve moral verici, isinin ehli doktor hayatimda tanimadim. Bu gun 94. Gun ve yurume alcisiyla uzerine yavas yavas basabiliyorum. 1 ay sonrasinda da tamamen yuruyecegim insallah. Isik hocam size ne kadar tesekkur etsem azdir. Sizin hakkinizi nasil oderim bilmiyorum. Hersey icin cook ama coook tesekkur ederim. Saygilarimla...

Profili düzenle veya yönet