56 yaşında olan babama bugün safra kesesi ameliyatı yaptı kesenin yapışık ve taşın büyük olmasına rağmen laparoskopi(kapalı) ameliyat etmiş olup gayet başarılı bir şekilde ameliyat etti yok denecek kadar ağrısı var ilgisi ve alakasından çok memnun kaldık
ba...n
Sayın Hocama Safra Kesesi Ameliyatı Oldum Kendisi Hem Karekter Hemde Cerrah Olarak Çok Kaliteli Birisi Hastalarına İlgi Ve Alakası Üst Düzeyde Genel Cerrahda Olması Gereken Tüm Donanıma Sship ALLAH Kendisindrn Razı Olsun İyiki Vsrsınız Sayın Hocammm
a....ş
Bir hafta önce olduğum kolesistektomi ameliyatımı başarıyla gerçekleştiren değerli doktorum Mehmet KALTUŞ beyefendiye ilgisi ve alakasından dolayı teşekkür ederim. Ayrıca Eskişehir şehir hastanesi genel cerrahi servisi çalışanlarına gösterdikleri özen ve itina için minnettarım saygılar Aynur Toktaş
a....ç
Mehmet beye 25.10.2022 tarihinde safra kesesi ameliyatımı yaptı kendisi ilgili basarılı bir doktor cok cok memnun kaldım kendim 60 yasında olmama ragmen riskli olabılcek her konuda yardımcı oldu baskaları 1 gun yatıp cıkarken doktorum ameliyat sonrası ultrason cekip kendimi iyi hissedene kadr misafir etti ayrıca sehir hastanesi ve imkanları gayet iyi tesekkurler mehmet kaltuş basarılarınızın devamını dilerim
mehmet kaltuş beyefendiye hızlıca randevu alıp görüşme imkanı bulabildik. Babamın kasık fıtığı ameliyatını başarılı bir şekilde yapıp, sağlığına kavuşmasında yardımcı oldu. sorularımıza net bir şekilde cevap alabildik. babamın yaşından ve yaşadığı rahatsızlıklardan dolayı oluşabilecek riskleride anlatarak rahat bir şekilde ameliyatımızı tamamladı. Ameliyat sonrası odadaki ziyaretlerinden de oldukça memnun ayrıldık. üstelik hemşehrimiz olmasıda ayrı bir gururlandırdı, iletişimi güçlü bir hekim.
kendisine teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Mehmet Kaltuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Kaltuş, Genel Cerrahi.
Mehmet Kaltuş adresi nerede?Mehmet Kaltuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenidoğan Mahallesi Şehit Serkan Özaydın Sokak No:1 Odunpazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Kaltuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Kaltuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Kaltuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Kaltuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Kaltuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Kaltuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Mehmet Kaltuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Odunpazarı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Odunpazarı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar