bi...r
sayin macit hocama miyomum için tavsiye üzerine gittim. iyi ki de gitmişim, beni konu hakkında çok rahatlattı, diğerleri gibi hiç korkutmadi. tecrübesine ve doğruluğuna güvendiğim doktorlardandir sayin macit hocam.
nu...ü
kendisini 7,8 yıl önce tanıdım gittiğim başka bir doktor rahim ağzı kanseri olduğumu söyledi. birkaç operasyon yaptı. ve en sonunda rahimin alınması gerektiğni söyledi. alınmassa durumun kötü olduğunu söyledi. ben tesadüf macit beyle tanıştım muayeden sonra kanse olmadığı ve ufak bir operasyonla sorundan kurtuldum. kendisine çok çok teşekkür ederim.mükkemel bir insan sevgiler hocam.
çi...r
Kendisiyle tanisma firsatim oldu 1aydir yyasadigim kabusu engin bilgileri ve tecrübesiyle aydinlatti harika bir doktor
iş...u
Macıt hoca olmadan asla doğum yapmam Hocam benim hayatta bu konuda güvendiğim yegane kişidir.. Kendisi ile 2000 senesinde tanıştık iyiki tanıştık. Babacan, dürüst, sakin kısaca insandır. Kendisine saygım ve sevgim sonsuzdur. Ayrıca diğer rahatsızlıklarda ilgili kendisine danışmadan asla doktora gitmem.
mi...r
hiç iyi bir doktor değil hiç ilgilen miyor ben muayene oldum zahmet edip ultrason muayenesi bile yapmadı şikayetim olduğu halde bir şeyin yok dedi gönderdi
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
si...n
Macit Bey ile ilk tanışmam 1999 senesinde oldu ve hala rutin kontrollerim devam etmekte.Kendisi mesleğinde çok başaralı olmasının yanı sıra insani değerleri üst sınırlardadır.Babacan ve sevecen yapısı ile tüm hastalarının gönlünü kazanmıştır.Sevgili hocam Allah size çok uzun ömürler versin.Ellerinizden öpüyorum...
Mehmet Macit Arvas isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Macit Arvas, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Mehmet Macit Arvas adresi nerede?Mehmet Macit Arvas şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelbahçe Sok.No:20 Nişantaşı Teşvikiye İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Macit Arvas isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Macit Arvas online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Macit Arvas isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Macit Arvas bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Macit Arvas ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Macit Arvas hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Mehmet Macit Arvas hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları