se...l
Kendisi ilk muayeneye gittiğimizde gayet ilgiliydi ama diğer gidişlerimizde doğru düzgün konuşmadı bile kendisini samimi bulmuyorum ayrıca çok ilaç veriyor
a?...z
Onsekiz yil sonra dunyaya getirdigim 31 haftalik dogan ikizlerim,ERTEM ve GORKEM'in doktor amcasi.Dunyanin en iyi, anneye enyardimci doktoru. Sizin sayenizde ikizlerimi rahat ve sorunsuz buyuttum.
be...l
süper bir doktor.kızım bir yaşında adı hilal.malesef bir sene gereksiz doktorlarla başım ağrıdı.mehmet bey elinden gelen bütün özeni gösterip iyileştirmeden bırakmıyor.sizi istediğiniz konuda aydınlatıyor.sıkılmadan cvb veriyor.hiç bir ayrıntıyı atlamıyor.ve insanlık olarak ta halden anlayan biri.bundan sonrada başka bir doktora gitmeyi asla düşünmüyorum
ec...l
mehmet bey ile oğluma 36 haftalık hamileyken tanıştım. gebeli,k diabeti geçiriyordum ve doğum sonrası bebeğim için endişelerim vardı.kendisiyle görüştüğümde çok güven verici bir insan olduğunu anladım ve şansıma bebeğimin doğumunda da oğlumun sağlık kontrollerini mehmet bey yaptı.sonrasında bebeğimin en zor kolik ağlamalarıyla geçen dönemlerini mehmet beyle atlattık.gece gündüz her daim bıkıp usanmadan bize yardımcı oldu.oğlum orçun 4 buçuk yaşında ve en ufak hastalığımızda mehmet amcamıza koşuyoruz. mehmet bey bizim için ailemizin bir ferdi adeta oğlum içinde hasta olduğunda onu iyileştiren çok sevdiği doktor amcası...
Mehmet Nisanoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Nisanoğlu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Mehmet Nisanoğlu adresi nerede?Mehmet Nisanoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 8229/1 Sk. No:56 Çiğli
- Park Yaşam Ofisleri Yalı Mah. 6523 Sk. No:32/A2 Giriş No:208 Mavişehir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Nisanoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Nisanoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Nisanoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Nisanoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Nisanoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Nisanoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Nisanoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Nisanoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mehmet Nisanoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Nisanoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Nisanoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Narlıdere Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Urla Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aliağa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Lefkoşa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (11)Çiğli bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla