hü...t
Mehmet Akif Ersoy Hastanesi'nde bir kaç gün önce dizimden ameliyat oldum doktorum sayesinde ağrılarım azaldı. Operasyon boyunca en ince ayrıntısıyla hem bilgilendirdi hemde özenle ilgilendi. İyi ki ilk tedavide size gelmişim. Mesleğinde çok başarılı ve ilgili bir doktor buradan ona teşekkür etmek isterim. Sağlık sorunlarınız için gözüm kapalı doktorumu tavsiye ediyorum.
y.....
Mehmet Bey’i bir tanıdığımız anlattı ilk olarak.Bunun üzerine dizimdeki iç yan bağ yırtılması muayenesi için Mehmet Bey’e görünmek istedik. İyi ki gitmişiz, iyi ki yollarımız kesişmiş. Böyle bir doktor zor bulunur... Sorduğumuz sorulara detaylı şekilde cevap verdi, sıkılmadan anlattı dizimle ilgili her şeyi, ne yapmam gerektiğini ne yapmamam gerektiğini açıkça belirtti. MR sonucuma da dikkatle baktı bilgilendirdi en ince detayına kadar anlatarak. Hem samimi hem hastasına değer veren hem de güler yüzlü bir doktor. Üslubu da çok güzeldi. Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde olması çok büyük bir şans bizim için. Ortopediyle ilgili her durumda Mehmet Bey’e gideceğiz inşallah, teşekkürler...
za...e
Oğlumun kolundaki parçalı kırığın toparlanması ve kangren riskinin ortadan kaldırılması konusunda gösterdiği çaba ve ilgi için çok teşekkür ederim. İyi ki sizinle karşılaştık. Her şey için teşekkür ederiz....
Mehmet Okan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Okan, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Mehmet Okan adresi nerede?Mehmet Okan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Okan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Okan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Okan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Okan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Okan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Okan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mehmet Okan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları