ta....
Mehmet beyi 16 yaşında tanıtım hiçbir doktor teşhis koyamadılar canakkale saat kulesinin yanında muayenesi vardı daha merdivenlerin çıkarken eklem romatizma var dedi su anda 50 yaşındayım allah şükür hiç birşey olmadı 20 sene askerlik yaptim doktor beyi ben hiç unutmayın çalışmalarında başarılar dilerim.tansel erol
al...r
Hayatımda tanıdığım en iyi doktor diyebilirim kendisi için... 2 ay boyunca ağrıdan uyuyamadıgım , bir sürü hastane dolaştım. Hiçbiri teşhis koyamazken , Sn Mehmet Onaylı beni 1 gün içinde yeniden hayata dondürdü. Müthiş bir doktor ' dan ziyade hastalarına çok şefkatle ve sabırla yanaşan bir insan.... Allah ondan binlerce kez razı olsun.....
ok...y
İzmirden, izmite akrabalarımızı ziyarete gitmiştik. Eşim yutkunmakta zorluk çekmeye başladı.Ara tara Mehmet beyi bulduk. derdimizi anlatır anlatmaz bize hemen bir antibiyotik ismi söyledi.bunu kullandınızmı diye. Gerçektende eşim 3 gündür o söylediği antibiyotiği kullanıyordu. Teşhisi endoskopi bile yapmadan koydu. Çok iyi bir doktor. verdiği ilaçla 2 günde sorun düzeldi.
mü...a
beni hayata yeniden döndüren hocam diyebilirim.allah razı olsun ondan.
Mehmet Onaylı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Onaylı, Gastroenteroloji.
Mehmet Onaylı adresi nerede?Mehmet Onaylı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alemdar Cad.Soydan İşh.No:113 Büro Katları K 3 Kocaeli
- Ovacık Mahallesi D-100 Karayolu No: 22-24 Başiskele
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Onaylı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Onaylı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Onaylı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Onaylı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Onaylı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Onaylı hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mehmet Onaylı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.