Net Göz Tıp Merkezi İzmir
Yalı Mahallesi Caher Dudayev Bulvarı No:67, Karşıyaka

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Op. Dr. Mehmet Sait Çoban, Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Sivas’ta tamamladı. 2012 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul (Çapa) Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.

Uzmanlık eğitimini 2013-2017 yılları arasında Kafkas Üniversitesi’nde aldı. Mecburi hizmetini Bayburt'ta tamamladıktan sonra, Dr. Öğretim Üyesi olarak Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görev yaptı.

Op. Dr. Mehmet Sait Çoban; uzmanlık tezini ”Arka Kapsül Kesafeti Nedeniyle Uygulanan ND: YAG Lazer Kapsülotominin Koroid Kalınlığı Üzerine Etkisi” konusunda yapmıştır.

Çocuk göz sağlığı, yetişkinlerde şaşılık ameliyatları, kırma kusurlarında kontakt lens tedavisi, göz kuruluğu, bebek göz muayenesi, az gören gözlerde şaşılık ameliyatı, nistagmus gibi konularda çalışmalarına devam etmektedir.

Çalışmalarının bir kısmı son yıllarda tıp literatürüne basılı makale ve kongrelerde sözlü bildiri ve poster bildiri olarak girmiştir.

2020 ve 2021 eğitim-öğretim dönemlerinde Tıp Fakültesi öğrencilerine anlattığı dersler özellikle ''Şaşılık'', ''Göz kapağı düşüklüğü'', ''Görme bozukluğu ve kaybı'', ''Çift Görme'', ''Göz kuruluğu'' vb. konular üzerine olmuştur. 2021 yılında Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ''Ön Segmet Cerrahisi'' üzerine gözlemci olarak bulunmuştur. 2021 yılı sonu itibariyle Doç. Dr. Halil Hüseyin Çağatay ile birlikte İzmir'de görev yapmaktadır.

Konum: Net Göz Hastanesi Göz Hastalıkları Randevusu

Göz enfeksiyonum için Sait Hoca'ya gittim. Bana tedavi hakkında yeterli bilgi verdi ve tedaviye başladı, gözüm kısa sürede iyileşti. İletişimi iyi ve alanında iyi. Çok iyi bir hekim, tavsiye ediyorum.

Konum: Net Göz Hastanesi Göz Hastalıkları Randevusu

Yakını net görmekte sorun yaşıyordum araştırmalar sonucu doktor beyi buldum muayenede açıklayıcı yaklaşımı rahatlatıcı tavırlar ve farklı çözüm önerileri için teşekkür ederim

Konum: Net Göz Hastanesi Şaşılık Cerrahisi

Şaşılık problemimde ameliyat öncesi muayenemde gösterdiği ilgi alaka titizlik ve nezaketi , ameliyat esnasında ve ameliyat sonrasında hassasiyetinin devam etmesi güler yüzü, minnet duyduğum iyiki tanıdığım ve pişman olmadığım ameliyat sürecim için çok teşekkür ediyorum.

Ö
Konum: Net Göz Hastanesi Göz Hastalıkları Randevusu

Mehmet hocam işinde tecrubeli , çocuklarla da hasta yakinlariyla da iletişimi güzel. 2.5 yaşındaki kızında göz kayması farkettigimiz için gittik. Hipermetropi nedeniyle öldüğünü tespit etti. Söz konusu çocuk olunca tereddütte kalabiliyor insan. İlk muayene itibariyle aciklamalariyla içimizi rahatlattı. Sorularımıza ilk musaitliginde döndü. Tereddütsüz tercih edebilirsiniz.

Konum: Net Göz Hastanesi Diğer

Kendisine gözümde oluşan kızarıklık için gittim. Hem tanıyı koydu. Ayrıca diğer tüm ölçülerime de baktı. Detaylı şekilde açıklamalar yaptı. İletişimi ve hastalara yaklaşımı çok memnun etti. Kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Net Göz Hastanesi Şaşılık Tedavisi

Öncelikle doktorumuzun aileden biri gibi yaklaşması ve kızımıza kendi ebeveyni gibi yaklaşması çok hoşumuza gitti. Şaşılık problemimizle ilgili bizi detaylı bir şekilde bilgilendirmesi ve ilgisi için teşekkür ederiz. Doktor sevmeyen kızımıza kendini sevdirerek oyunlar oynayarak muayene etmesi bizide kızımızı da cok mutlu etti.

Konum: Net Göz Hastanesi Normal Randevu

Gayet memnun kaldık. Muayenehane ve ilgi bizi memnun etti. Teşekkür ederiz. Gözde çift görme problemi vardı. Prizmatik kontrol yapıldı. Yeni gözlük verildi. Dr beyden memnun kaldık. Açıklamaları be yaklaşımı gayet güzeldi.

Konum: Net Göz Hastanesi Göz Hastalıkları Randevusu

Göz ağrım vardı, detaylı baktı, verdiği bilgiler içimi rahatlattı, yakınlarıma rahatlıkla tavsiye ederim, ayrıca çok sempatik ve çok duyarlı. Seneye görüşmek üzere

Konum: Net Göz Hastanesi Göz Hastalıkları Randevusu

Oğlumun göz batması şikayeti ile gittik. Mehmet bey’in güleryüzlü ve detaylı muayenesinden o kadar memnun kaldık ki randevumuz olmadığı halde kızımın da rutin göz muayenesini yaptırdık. Çocuklara olan yaklaşımı oldukça iyiydi

Konum: Net Göz Hastanesi Göz Hastalıkları Randevusu

Çocuğumun göz kayması için danıştık. Daha önce görmediğiniz cihazlar ve ekipmanlarla çok eğlenceli muayene oldu. Doktor beyin çocuk iletişimi gerçekten mükemmel ve nazikti. Tekrar görüşmek üzere teşekkürler