su...r
Mesane teşhisimi koyup muayene ve tetkiklerimi titizlikle takip eden doktoruma çok teşekkür ederim.
fi...z
Hocam ben filiz yılmaz sizden çok memnunum hocam ben 2.5senedir doktor doktor gezdim ve sizi buldum tedavime başladık ve sekiz aydır nerden baksam geliyorum ve sıkıntılarım geçti sizin gibi insanı anlayan doktor görmedim allah sizden razı olsun. Basarilarinizin devamını diliyorum hocam allah sizin gibi doktorlarimizi başımızdan eksik etmesin saygilarimla.
oz...n
mrb kagithane devlet hst oglumun testis muayenesi icin gittigimde ilk once cok tedirgindim acikcasi korkuyor ve guvenemiyordum ama
Dr M.Salih Boga muayenemiz sonrasi ameliyat olacagini soyledi ameliyatimiz yapildi dr mizden gerek muayene ve ameliyat sonrasi ilgisinden cok memnun kaldik basarilarinin devamini dilerim ve tavsiye ederim
ha...a
hocam vermiş oldğunuz ilaç tedavisinden çok memnun kaldım çok şükür sağlığıma kavuştum başarılarınızın devamını diliyorum
se...k
Doktor beye kızımı tedavi ettirdim. İlgisinden ve tedavisinden çok memnun kaldık. Hastalara yaklaşımı fevkalade. Herkese tavsiye ederim.
me...ş
İlgi ve alakan için teşekkürler
Mehmet Salih Boğa isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Salih Boğa, Üroloji.
Mehmet Salih Boğa adresi nerede?Mehmet Salih Boğa şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mevlana Bulvarı No:86/88 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Salih Boğa isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Salih Boğa online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Salih Boğa isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Salih Boğa bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Salih Boğa ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Salih Boğa hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Mehmet Salih Boğa hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar