mn...e
Selçuk bey cerrahi konusunda olsun insanı telkin konusunda olsun çok beğendiğim bi doktor. Detaylı açıklamalariyla inanacağiniz ve güveneceginiz, yaptigi isin arkasinda duran size güven veren ve sonuna kadar takibinizde bulunan bi doktor.iciniz rahat bi sekilde doktorumuza gitmenizi tavsiye ederim. Ben daha once baska bir hastanede safra kesesi ameliyati oldum ve icerde taş kaldigi icin kesi yerimde apse meydana geldi bunun uzerine arastirarak selcuk beyi buldum tekrar kesi yerini acarak temizleme yapti ve olasi komplikasyonlar hakkinda bilgi verdi. Tekrar ayni acilari farkli bi doktor yuzunden yasamak zorunda kaldim ama selcuk beyden cok memnun kaldim. Verdigi tedaviden ve yaptigi ameliyattan cok memnun kaldim istedigim herzman soru sorabiliyorum sabirla dinleyip yanitliyor. Elinize emeginize saglik hocam
Mehmet Selçuk Mısırlıgil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Selçuk Mısırlıgil, Cerrahi Onkoloji.
Mehmet Selçuk Mısırlıgil adresi nerede?Mehmet Selçuk Mısırlıgil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Demetevler 12. Cad. Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Selçuk Mısırlıgil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Selçuk Mısırlıgil online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Selçuk Mısırlıgil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Selçuk Mısırlıgil bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Selçuk Mısırlıgil ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Selçuk Mısırlıgil hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mehmet Selçuk Mısırlıgil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.