ke...n
iyi hastahane yoktur iyi dr. vardır. Dr. vardır gözle, elle teşhis koyar Dr. vardır cihazla teşhis koyar burada önemli olan teşhisi koyarken kendi olan çabandır işte tamda burada Dr. run marifetleri başlar (Marifetli Dr. Çok İyi Doktordur Ciğerim) sevgiler saygılar doktorum yolunuz açık olsun
ke...k
gerçektende emeğinin hakkını veren, gece gündüz demeden çalışan bi doktor.işinde çok ciddi ve profesyonel.kimseyi kayırmaz haksızlık yapmaz. bence türkiyede onn gibisi yok. iyiki de varsınız doktor bey. hiç kimsenin kalbini kırmaz. bağırmaz.üstün ahlaka sahip. ben gittiğimde yoğun sıra olmasına rağmen bi çırpıda hepsini tam teşekilli muayene etti. hiç kimsenin soracak sorusu ve şikayeti kalmadı.
Mehmet Sıddık Yiğit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Sıddık Yiğit, Göz Hastalıkları.
Mehmet Sıddık Yiğit adresi nerede?Mehmet Sıddık Yiğit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mah. Hastane Cad. Siirt
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Sıddık Yiğit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Sıddık Yiğit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Sıddık Yiğit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Sıddık Yiğit bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Sıddık Yiğit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Sıddık Yiğit hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmet Sıddık Yiğit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.