z....t
Biz hic memnun kalmadik tavsiye etmiyoruz annem bel fıtığı sikayetiyle gitti iyilesemedi birde oglum düştüğünde nöbetçi doktor olarak yine mehmet beye denk geldik catlak var denildi hastanede yatirdi guvendigim doktora gittim ve hic catlak olmadığını öğrendim.
mü...a
Mehmet hocam dan Allah razı olsun gerçekten çok iyi bir doktor babama 8 tane platin atıldı çok memnunuz
o....g
Mehmet hocam annemi bel fıtığı ameliyatı yaptı şükürler olsun yıllardır hiç bir sıkıntısı yok esimide boyun fıtığı ameliyatı yaptı şükürler olsun yıllardır ondada bir sıkıntı yok kesinlikle tavsiye ediyorum gulen yüzünüz hiç solmasın hocam
Eşimin bel ftığı ve kanal daralması şikayeti vardı.Hocam geçmiş filmleri inceledikten sonra tekrar emar istedi.Kesin ameliyat diyerek teşhis koydu.İlgili bir doktor.
me...
Annem bel fıtığı ameliyatı oldu 3 tane fıtığı vardı 10 tane platin yerleştirdiler çok iyi ilgilendiklerini söyledi her hastaya öneriyor. Mutlaka tercih edin.
ay...
Doktor beye teşekkür ederek başlamak istiyorum annem Silifkeden geldi bel fıtığı omirlilk daralması bel kayması vardı beline 13 platin koyuldu çok şükür bir ayda toparladık şu an kendi işini kendii yapar oldu tabiki dikkat etmesi gereken şeyler var bir süre sonra daha iyi olckk inşallah şu anda belde ağrı sızı yok ellerinize sağlık Mehmet hocam Allah sizden razı olsun iyi insanlar çıksn karşıniza poliklinik sekreteri ve servis hemsirelerine de teşekkür ediyorum hepsi çok ilgililerdi hepsi çok özenli bir şekilde hastalarla ilgililerdi
......
4 yıl önce annem bel fıtığı sinir sıkışması sebebiyle ameliyat oldu ve 12 adet platin takıldı. Elhamdülillah şuan çok iyi hiçbir şikayeti yok. Mehmet Bey'in ameliyat öncesi dönemde hastasına yaklaşımı, açıklamaları ve ameliyat sonrası takibi, ilgi ve alakası çok iyi. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Sağlıklı günler...
o....e
Bel fıtığı rahatsızlığım olduğu için doktora başvurdum yürürken topallıyordum gece uyurken bile ağrıyordu hocam ameliyatımı yaptı çok şükür ağrılarım geçti topallama kayboldu çok teşekkür ederim Bütün bu şikayetleri çeken hastalara Mehmet Sirkeci hocamı tavsiye ederim
m....y
Ben Mehmet Sirkeci hocama çok teşekkür ederim. Beni lomber skolyoz ameliyatı yaptı ve çok ta güzel ilgilendi kendi ve servis hemşireleri çok iyi ve sayğılılar hepsinden Allah razı olsun
ya....
Bel kayması omurilik daralması bel fıtığı ameliyatını bende yaptı sonuç olarak gayet memnunum Güler yüzlü işini mükemmel yapan bir doktor kendisine teşekkür ediyorum
Mehmet Sirkeci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Sirkeci, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Mehmet Sirkeci adresi nerede?Mehmet Sirkeci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yazır Mevkii Toki Konutları Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Sirkeci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Sirkeci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Sirkeci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Sirkeci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Sirkeci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Sirkeci hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Mehmet Sirkeci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Selçuklu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Selçuklu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Selçuklu bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları