Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Merhaba ben nevzat eren. 2004 yılından beri süregelen cilt rahatsızlığım nedeniyle o zamandan beri yaklaşık 6-7 kez sühan hocam tarafından ameliyat edildim. Rahatsızlığımın sıkıntılı bir hastalık olmasından dolayı belirli aralıklarla oluşan lezyonların temizlenmesi gerekiyor. 2004 ten bu yana sühan hocamı tanırım. Şunları samimiyetle söylemeliyim ki sühan hoca insan üstü biri kişilik ve karaktere sahip bir hekimdir. Hastalara yaklaşımıyla, mesleki bilgisiyle, hastaları bilgilendirmesiyle, ameliyat sonrası ilgisiyle gerçekten yıllardır benim ve çevremin sonsuz saygı ve sevgisini kazanmıştır. Şu an da türkiye plastik cerrahi derneği başkanlığını yürütüyor. Bu başarısının tesadüf olmadığını kanıtladığını düşünüyorum. Bu platform aracılığıyla kendisine tekrar teşekkür ediyorum, saygılarımla...

Konum: başka bir yer Burun Estetiği

6 yıl önce burun ameliyatı olmuştum Sühan Bey’e. Burnumda kemik/kemer gibi sorunlar yoktu ancak geniş bir burnum vardı. Özetle üst yarısından memnundum ama alt yarısından değildim. Ameliyattan sonra da önce şişlik olup 6 ay ila 1 yıla tamamen ineceğini söyledikleri için sabırla bekledim ancak 6 yıl olmasına rağmen ne yazık ki hala geniş ve şiş duran bi burnum var. Hiç değişiklik olmadı diyemem ama o kadar az fark var ki insanlar bırakın ameliyat olduğumu anlamayı, söyleyince bile inanmıyorlar. Hatta bu ara başka bi doktor bulup tekrar ameliyat olmayı bile ciddi ciddi düşünmeye başladım :(

P
Konum: Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

Ben doktorum.Geçirdiğim rahatsizlık sonucu meme rekonstrüktif cerrahisini Prof.Dr.Suhan Ayhan ın yapması büyük şansım oldu.mükemmel bir doktor mükemmel bir insan. Sonsuz saygı ve sevgilerimle. ..

O
Konum: Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi mem

merhabalar. bundan 14 yıl önce Sühan hocam burun ameliyatımı yaparak kendimi çok mutlu ve iyi hissetmemi sağladı. çünkü ciddi anlamda iyi bir burnum yoktu :( o kadar doğal bir burun yaptı ki çok yakınlarım bile anlamakta zorluk çektiler:) ve inanır mısınız bilmem ama bunca yıl boyunca bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar insan anlamıştır belki çoğu beni önceden tanıyanlar :) şimdi ise meme ameliyatı için kendisinden 2 ay sonrasına gün aldım aşırı heyecanlıyım:) bundan 4 yıl önce meme kanseri tedavisi oldum Doktorlar en az 3-4 Yıl geçtikten sonra ameliyat olmam gerektiğini söylemişlerdi ve nihayet o zaman geldi Sühan hocamdan başkasını asla düşünmedim bile kendisine çok güveniyorum..NİLÜFER NARCI

Evet ben de Hocamı sayfasından ziyaret ettim yorumlarından yani hasta yorumlarından kısmetse ben de yakın zamanda burun ameliyatı olacağım şimdiden çok güveniyorum iyi olacağını düşünüyorum

Doktorumdan Allah razı olsun.Mükemmel bir doktr.Aldığı maaşı sonuna kadar hakediyor.Hastasıyla çok il gili tatlı dilli güler yüzlü bir doktor.Herkese tavsiye ederim.

Hastasına müthiş bir güven veriyor. Dalında çok başarılı. Sühan Hocam hastanız olduğum için çok mutluyum. Size herşey için çok teşekkür ederim. Esra Bulut Güngör

Prof.Dr.Sühan Ayhan , 27/09/2010 tarihinde Gazi Ün.Tıp Fak.sinde bana meme küçültme ameliyatı gerçekleştirdi,neredeyse iki yıla yaklaşmaktadır.Teşekkürlerimi ve memnuniyetimi belirtmek için tamamen iyileşmesini bekledim o nedenle şimdi yazmak istedim.Yazma nedenim başka hastalara fikir verebilmek için çünkü ben doktorumu seçerken internetteki gerek doktorum hakkındaki özgeçmişi gerek hasta yorumları gibi bilgilerden faydalanarak tamamen bir tesadüf eseri buldum,çok şükürki:yanılmadım.Aslında arkadaşlarım ve yakınlarımdan ameliyat sonrasında sıkıntılar yaşayacağım konusunda tereddütler bildirildi ancak doktorum sayesinde ve de benim doktorumun söylediklerini kesinlikle tam ve eksiksiz uygulamam doğrultusunda hiç bir sıkıntı yaşamadığım gibi şu andaki mutluluğumu anlatabilmem ancak benim gibi olanların tahmin edebileceği bir durum.Doktoruma ÇOK TEŞEKKÜR ediyorum,ve bu sebep nedeniyle ameliyat olmak isteyenlere DR.SÜHAN AYHAN ı rahatlıkla seçebilirsiniz diyorum.TÜM Doktorların hakkını ödeyemeyiz ancak sadece şükranlarımı iletiyor ve sonsuz başarılar diliyorum.Saygılar