Şirinevler Mahallesi Sağlık Caddesi No:195, Adapazarı
be...4
Dogumevinde yaşadıgım talihsiz olaydan sonra doktor değistirme kararı alıp sizinle karşılaştım. Geçirdiğim düşük tehlikesi üstümde çok büyük yaralar açmıştı ki bunu sizinle atlattım güler yüzlülüğünüz ikna edişiniz kibirsiz tutumlarınız hastalarınızı tanımanız insana güven veriyor. Sizin sayenizde o korkudan sonra bile normal doğum yapmaya ikna oldum. Çocuğumun düşeceğine hiç inanmak istememiştim. Diger tüm doktorlara inat sanki bir melek gibi düşmeyecek kızım sen kendini kaybetme gerisi halolur dediniz. Dediğiniz gibide oldu düşecek dedikleri çocuğum sizin önerileriniz ve Allahımında izniyle 41+5 de dünyaya geldi. Sakat bu kendini atıyo dedikleri çocuğum turp gibi maşallah şuan 28 aylık hem de normal doğumla aldım kucağıma. Sizin her daim duacınızım sadece muayne etmediniz beni elimde getirdiğim kimi zaman sayfalarca soruları yanıtladınız. Psikolojik olarak destek oldunuz. Korkularımı sıkıntılarımı dinlediniz. Allah her daim razı olsun çoluğunuzdan çocuğumuzdan göresiniz bu iyiliklerinizi.
m...
Ozel hastanelere guvenmedigim icin arastirma hast gidiyorum ve doktorumla tesadufen tanistim ve mukemmel bir kadin dogum uzmani oldugunu dusunuyorum cok ilgili ve kibar bunun yaninda alaninda uzman oldugunu dusunuyorum anatomi ogretmenligi yapmis biri olarak bu kaniya vardim nerdeyse sakaryadaki tum doktorlara gittim ozel hastanelerde buna dahil ve doktorumu buldugumu dusunuyorum doktor beyi ilgisinden ve alanindaki basarisindan dolayi tesekkur ediyorum
m...
ca...ı
doktor bey sakarya egitim araştırma hastamesinden ayrıldınızmı size randevu yok ve hangi hastanede devam ediyorsunuz acaba cevaplarsanız çok memnun olurum ayrıca sizin gibi bir doktoru kaybettiğimiz için çok üzgünüm
he...i
sakarya egıtım ve araştırma hastahesınde kendısını tanıdım.bence mükemmel bır doktor herseyden once hastalarını karsı tutumu dıger doktorlar tarafından ornek alınması gerektıgını düşünüyorum.ınsallah hep sakaryada kalır...
Mehmet Sühha Bostancı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Sühha Bostancı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Mehmet Sühha Bostancı adresi nerede?Mehmet Sühha Bostancı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şirinevler Mahallesi Sağlık Caddesi No:195 Adapazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Sühha Bostancı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Sühha Bostancı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Sühha Bostancı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Sühha Bostancı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Sühha Bostancı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Sühha Bostancı hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Mehmet Sühha Bostancı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları