Peyas Mah. Fırat Bulvarı No:12 Diclekent/Kayapınar, Diyarbakır
pı...r
Annemi fıtık ameliyat etti. anneme ameliyattan sonra iyi olacaksın dedi annemde şuan bile bir iyiyleşme yok kaç yıl oldu. Kesinlikle tavsiye etmiyorum! Mehmet hoca dışında başka hocaları araştırırsanız daha iyi olacak.
ap...s
Değerli hocamız eşimi bel Fıtığı şikayetiyle ameliyat etti.ameliyatımız çok yeni oldu ama şu ana kadar herşey çok olumlu.eşim hiç Ağrı hissetmeden belliki çok tecrübeli yetenekli ellerde ameliyat oldu.ameliyat düşünenler için ben öneririm.bir günde ayağa kalktı.hocamıza ilgi ve becerilerinden dolayı teşekkür ederim
al...i
Bende bir tanidigin tavsiyesiyle ameliyat oldum.Istanbula gitmistim ordaki doktorlar iyilestiremedi.Megerse en iyi doktor bizim sehrimizdeymis.Su anda hicbir sikayetim kalmadi ALLAH razi olsun.
gü...i
mehmet tatlı hocayı çevremden çok duydum bende bir defa gittim bir buçuk yıl oluyor.şimdi yine belimden rahatsızım ve gidicem.
me...t
gerek karakteriyle gerek hastayla ilgilenmesiyle gerek ilaç ameliyat tecrübe ve bilgisiyle son derece mükemmel ve profesyonel bir doktor.
Mehmet Tatlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Tatlı, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Mehmet Tatlı adresi nerede?Mehmet Tatlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Peyas Mah. Fırat Bulvarı No:12 Diclekent/Kayapınar Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Tatlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Tatlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Tatlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Tatlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Tatlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Tatlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Mehmet Tatlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Tatlı hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Tatlı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Diyarbakır bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Diyarbakır bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Diyarbakır bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Diyarbakır bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Diyarbakır bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Diyarbakır bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Diyarbakır bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları