Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocukta gelişimi izleme
İnsülin Pompa Uygulaması
İnvajinasyon Tedavisi
a ...
Boğaz ağrısı ve hafif baş ağrısı hocam çok ilgi alaka gösterdi çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun
Kendisinden memnun kaldık.Yüksek ateş ile gittik, doktorun verdiği tedavi ile ateşi düştü.Kontrollerde de çok ilgilendi, çok memnun kaldım.Kendisini internetten araştırdım, evimize de yakın olduğu için gittik ve doktorumuzdan da çok memnun kaldık.
Kendisi ilgili alakalı bir doktor.Kızımın mide bulantısı, kusma şikayeti ile gittik. Gerekli testleri yaptı.Strese bağlı olduğunu söyledi.Gerekli ilaçları yazarak, tavsiyelerde bulunarak yönlendirdi. Kendisinden memnun kaldık.Başka kişilere de tavsiye ederim.
d.....
Kendisi çok naif, kibar insan.Çocukları da çok seviyor.Onların yaş grubuna inerek iletişim sağlıyor.Bu da mesleğini çok severek yapıyor olduğunu gösteriyor. Ailece çok seviyoruz, işinin ehli bir insan. İnanılmaz derecede memnunuz.
Doktorumuz çok ilgilendi, durumu ile ilgili bilgilendirdi.Çok geniş çaplı tahlil ve tetkik sundu.Biz de güvenerek yaptırdık, tedavisinin arkasından yönlendirdi.Faydasını gördük, iyileşme sürecimiz iyiydi. Hep kendisi yönlendirdi, odamıza gelip ziyarette bulundu.Yazdığı ilaçlar ile tedavimiz cevap verdi, güvenerek aldık.
Kendisinden çok memnunum. Mide ağrısı vardı, gayet güzel ilgilendi.Terbiyeli ve saygılı bir insan.Tesadüfen gittim ama çok memnun kaldım.Arkadaşıma önerdim.Kendisine başarılar dilerim, çok teşekkür ederim.
y.....
Kendisine gittiğimizde son derece ilgili, yapılması gerekenler konusunda son derece netti.Tahlil ve tetkikler de son derece olumluydu, teferruatlı bir muayene oldu.Kendisi bizi arayarak sonuç bildirdi, reçetemizi gönderdi.Bizim için iyi oldu, bundan sonra tercih edebileceğimiz bir doktor.Ben daha önce de tanıdıklarımı göndermiştim, ilgili bir doktor.Tavsiye ederim, düşünmeden gidebilirler.
Kendisinden çok memnun kaldık.Gripti, ilgilenmesi çok iyiydi.Küçük kızımı da aynı doktora götürüyorum, gayet memnunum.Çocukla olan iletişimi de iyi.Kendisini ilk önce referans alıp sonra araştırarak gittik ve çok memnun kaldık.
t.....
Kendisi çok yardımcı oldu, başka yerde çok test yapıldı,çocuğa da işkence oldu.Kendisi çok ilgilendi.Biz gaz için gittik, çok ağlıyordu.Gazı olduğu ortaya çıktı.Tedaviden memnun kaldım.Çocukla olan iletişimi çok iyi, kendi evladı gibi ilgilendi.Tekrar bir sıkıntı olduğunda Mehmet Bey'e gideceğiz.
Kendisinden çok memnun kaldım.Böyle birebir detaylı şekilde anlatım yaptı,bütün konularda bilgi sahibiyim.Çok ilgili bir doktor.Öksürük şikayeti ile gittik, detaylı şekilde tüm tetkikleri yaptığı için teşekkür ederim.Bütün çevreme önerdim ve keşke başından beri tanısaydım da ona gitseydim çocuğumun doğumundan beri.İşinde profesyonel.
Mehmet Totan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Totan, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Mehmet Totan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Çocuk Gelişim Testi.
Mehmet Totan adresi nerede?Mehmet Totan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçük Çiğli Mahallesi Anadolu Caddesi No:1169 Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Totan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Totan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Totan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Totan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Totan hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Totan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Totan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Totan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Totan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Totan hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Mehmet Totan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Totan hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Totan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Narlıdere Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Urla Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aliağa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Lefkoşa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (11)Çiğli bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çiğli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla