Acil Tıp Randevusu
Acil Tıp Randevusu
Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41, Nilüfer
Medicana Bursa Hastanesi
zi...u
Üst solunum enfeksiyonu nedeniyle muayene olduğum Dr.Mehmet Yalçınkaya kibar, efendi bilgili insanı rahatlatıcı tavırlarla örnek bir Doktorumuz.Çok memnun kaldım.Allah yolunu açık etsin inşallah
g....a
Oğlumun düşüp kulağında açılması olduğu için götürdüm acile çok korkmuştuk Mehmet beyin bakıp değerlendirmesi sonucunda bizi durumla ilgili bilgilendirip korkulacak bir şeyin olmadigini sakin kalmamız gerektigini soyleyerek inanılmaz rahatlattı bizi. Gerekli müdahaleyi yaptı sağolsun .Kesinlikle son derece anlayışlı kibar hastasını çok iyi dinleyip aydınlatıyor. Ben çok memnunum hocamdan. Bu ülkenin sizin gibi anlayışlı ilgili bilgili doktorlara ihtiyacı var.
ve...
Eşimi yüksek tansiyon ve titreme şikayetiyle acile götürdüm. Şansımıza Mehmet bey muayene etti. Çok sakin bir üslup ile eşimin kaygılarını giderdi. Küçük bir serum ve sadece bulantı kesici bir ilaç tedavisi uyguladı. Eşimin önemli bir rahatsızlığı olmadığını ve üzüldüğü İçin böyle bir durum yaşadığını o kadar güzel izah etti ki hayran kaldık. Kendisi bana göre gerçek bir hekim. Sevgi dolu, samimi ve güven veren bir insan. Son kontrolü yaptıktan sonra bizi şevkatle taburcu etti. Kendisine tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Mehmet Yalçınkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Yalçınkaya, Pratisyen. Size Mehmet Yalçınkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Acil Tıp Randevusu.
Mehmet Yalçınkaya adresi nerede?Mehmet Yalçınkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Yalçınkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Yalçınkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Yalçınkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Yalçınkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Yalçınkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Yalçınkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Yalçınkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Yalçınkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mehmet Yalçınkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Pratisyen Hekimler
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Nilüfer bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler