tu...
Mehmet hocayla kızımın bademcik ve geniz eti ameliyatı dolayısıyla tanıştık. Babacan tavrı ve mesleki tecrübesiyle çok başarılı bir ameliyat süreci geçirdik. Kendisine ameliyat olmak için sirnaktan gittik iyi ki de gitmişiz. İyileşme sureci o kadar hızlıydı ki sanki ameliyat olmadı kızım. Allah razı olsun hocam . Elif bade den sevgiler.
p.....
Kulak zarımın neredeyse tamamı delikti ve %50 işitme kaybım vardı. Çok başarılı bir ameliyat süreci geçirdim. Şuan 18. gün ve kendimi çok iyi hissediyorum, işitme kaybımı geri kazandığımı bariz görebiliyorum. Hocamız iletişim anlamında da çok iyi ve süreçte beni oldukça rahatlattı.Sağlıklı günler diliyorum.
ni...a
çok ıyı bir doktor
gü...n
mehmet yazıcıoğlu alanında çok başarılı bir doktor kulak amliyatımı mehmet bey yaptı arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim çok başarılı bir ameliyat geçirdim benimde çevreme önereceğim bir insan meslek hayatınızda başarılaar diliyorum allaha emanet olun. GÜLHAN KILINÇ.
Mehmet Yazıcıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Yazıcıoğlu, Kulak Burun Boğaz.
Mehmet Yazıcıoğlu adresi nerede?Mehmet Yazıcıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Diclekent Mahallesi Kayapınar Caddesi No:80 Kayapınar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Yazıcıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Yazıcıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Yazıcıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Yazıcıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Yazıcıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Yazıcıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mehmet Yazıcıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kayapınar bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayapınar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayapınar bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayapınar bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayapınar bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayapınar bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayapınar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları