Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Çok başarılı, hoşgörülü, merhametli, titiz ve işinin ehli bir cerrah. Ameliyatım onun sayesinde sorunsuz geçti. Öncesi ve sonrasında her sorumu sabırla ilgiyle dinleyip beni rahatlattı. Onun sayesinde sağlığıma kavuştum. Zeki hoca gibi doktorları Allah ülkemizden eksik etmesin. Hocam size sonsuz teşekkür ederim iyi ki varsınız
Mehmet Zeki Baltacı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Zeki Baltacı, Genel Cerrahi.
Mehmet Zeki Baltacı adresi nerede?Mehmet Zeki Baltacı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ergenekon Mah. 104 Sok.No:1 Erzincan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Zeki Baltacı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Zeki Baltacı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Zeki Baltacı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Zeki Baltacı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Zeki Baltacı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Zeki Baltacı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mehmet Zeki Baltacı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar