öz...z
Hayatım da tanıdığım en iyi doktorlardan biri Mehmet Bey’le acil de tanıştım yüksek tansiyon nedeni ile gittim o kadar güzel bir yaklaşımı var ki durumum hakkında ki bilgilendirmesi aralıklarla gelip kontrol etmesi alt üst psikoljimi ve beni iyileştirdi verdiği ilaçlar ve tavsiyeleri sayesin de çok iyiyim iyi ki böyle doktorlar var
as...u
Acil servisten yanık tedavisi için girdim. Doktor bey gerekli müdahale yaptı. Durumumu çok güzel açıkladı son derece kibar davrandı. Durumumdan sebep çok canım yanmasına rağmen mutlu ayrıldım.
hü...p
Çok iyi doktor. Kendisini çok iyi yetiştirmiş. İnsan olarak çok kaliteli, hasta yaklaşımı mükemmel, hastanın soru sormasına gerek kalmadan tüm detayları açıklıyor. Bir den çok alanda fikir sahibi. Kesinlikle tanışılması gereken bir insan.
Mehmet Zeki Mangan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Zeki Mangan, Acil Tıp.
Mehmet Zeki Mangan adresi nerede?Mehmet Zeki Mangan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yukarı Mahallesi Kızılay Bulvarı No:30 Kartal
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Zeki Mangan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Zeki Mangan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Zeki Mangan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Zeki Mangan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Zeki Mangan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Zeki Mangan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mehmet Zeki Mangan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kartal bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Acil Tıp Doktorları
Kartal bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Acil Tıp Doktorları