Aile Rehberliği
Esenkent Mahallesi Enverpaşa Caddesi No: 16 Defne Evleri E25 Blok Daire 1, İstanbul
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Psk. Dan. Melek Başkaya
Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde yüksek lisansımı tamamladım.
Yıldız Teknik Üniversitesi Aile Danışmanlığı Eğitimi 300 saat teori + 150 saat süpervizyon, İstanbul PDR Derneği tarafından düzenlenen Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi, Uludağ Üniversitesi Oyun Terapisi Eğitimi, Çocuklar İçin Objektif Değerlendirme Testleri Eğitimi ve bu alanda düzenlenen çeşitli sempozyum, etkinlik, söyleşi, atölye çalışmalarına katıldım.
Psikolojik danışma seanslarında, değersizlik, yetersizlik ve özgüven problemleri, sosyal fobi, karar almada güçlük, ilişki problemleri, aile içi problemler, öfke kontrolü, gelecek kaygısı, sınav kaygısı, anlam kaygısı, öz farkındalık süreçleri, ayrılık sonrası depresyon konularında yardımcı olmaktayım.
Mesleki gelişime katkı olarak nöropsikoloji, bilinçli farkındalık, dikkat dağınıklığı alanlarına yönelmekteyim.
Psikolojik Danışma alanında hem online hem yüz yüze hizmet vermekteyim.
Aile problemlerim için Melek hocayla seansa başladım. Süreç iyi gidiyo, beni anladığını, çok iyi dinlediğini düşünüyorum. İyiki seans almışım diyorum. Hayatımda şimdiden birçok şey değişti. Kesinlikle Melek hocayı terapi almak isteyenlere önereceğim.
a....a
Karanlik fobim nedeniyle basvurmustum. Alton Dan baska problemlerin oldugunu kesfettik. Suan cok memnunum terapi surecinden devam edecegiz tesekkur ederim
bn...d
Eşimle ilgili bir sorunum şiddetli gecimsizlik vardi aramızda bir çözüm bulundu gayet memnun kaldım
Doktor takviminden buldum Melek hanimi, seanslarimiz 1 aydan fazladir devam ediyor. Ben anksiyete ve fobilerimiz için başvurmuştum, şuan başladığım zamana göre baya yol katetmis durumdayım. Kendimi daha iyi hissediyorum. Terapiye devam edeceğim. Teşekkür ederim burdan kendisine.
c.....
Bazı takıntılı düşünce ve davranış problemlerimden kurtulmak için terapi almaya başladım. Bu zamana kadar içtiğim ilaçlar beni sersem gibi yapıyodu ve asla kafamı rahatlatmıyodu. Melek hanımla güzel bi süreç ilerlettik takıntılarımın peşini bırakıp rahatlamam konusunda sakin ve rahatlatıcı tavrı etkili oldu. Güler yüzüne ve enerjisine hayran kaldım gerçekten. Terapist kimliğini çok iyi koruyor. Çevremede tavsiye ediyorum. Teşekkür ederim
Görüşmelerimiz başladığımdan beri hayatımda çok fazla değişiklik olmaya başladı. Yavaş yavaş ama emin adımlarla artık hayata daha pozitif bakmaya başladım. Bendeki bu olumlu etkileri artık fark ediyorum. Etrafımdaki arkadaşlarımda bu değişimin farkında bundan dolayıda çok mutlu oluyorum. Teşekkür ederim burdan kendisine. İyiki tanımışım sizi Melek hanım
ş....
Kendi başıma aşamadığım sıkıntıların üstesinden gelebilmek için profesyonel bir yardıma ihtiyacım olduğunu fark ettim ve Rıfat Bey'le tanıştım.Seanslara başladık.Uyguladığı psikoterapiler ve doğru tespitleri sayesinde 2 aylık bir sürede çok olumlu değişimler yaşadım.Hayata bakış açım değişti tespitleri sayesinde. Herşeye daha olumlu bakıyorum, saplantılarımdan kurtuldum. Bu anlamda kendisine teşekkürü bir borç bilirim.
me....
Kendisi alaninda uzman ve inanilmaz basarili bir psikolog. ilk görüsmemiz olmasina ragmen kendimi tanimama vesile oldu.inanilmaz etkileyici sonuçlar çıkardi. Tebrik ederim seanslara devam edeceğiz
ca...u
İki ay başka bir psikolog ile görüşmüştüm ama hiç yol alamadım. Kendimi çok kötü hissettiğim bi anda psikoloğu bırakmak değil değiştirmem gerektiğini düşündüm ve Melek hanımı buldum. Aylardır anlatmama rağmen bana kurulmayan cümleleri ilk seanslarda söylemeye başladı.Farkındalık yarattı. Seanslarımız devam edecek. Çok umutluyum. Kendisine teşekkür ederim
ç.....
Melek Hanımı internet aracılığı ile yorumlar sayesinde buldum, içimde yaşadığım ruhsal bunalımlar sıkıntılardan dolayı terapi almaya karar verdim. Yaşadığım sıkıntıların aslında çözümünün yine bende olduğunu, bana kendimi sevmem gerektiğini, iç huzurumu nasıl sağlamam gerektiğini keşfettirdi. Hayata karşı bakış açımda değişiklikler olduğunu hissediyorum. Karşılaştığım zorluklarda kendime yeni yollar çizmeye gayret ediyorum. Her hafta görüşmelerimizi iple çekiyorum. Teşekkürler Melek Hocam
Melek Başkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melek Başkaya, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Melek Başkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Aile Rehberliği, Bireysel Terapi, Aile Terapisi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi.
Melek Başkaya adresi nerede?Melek Başkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esenkent Mahallesi Enverpaşa Caddesi No: 16 Defne Evleri E25 Blok Daire 1 İstanbul
- Osmaniye Mah. Olgunlar Sk. No:22/1 Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melek Başkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melek Başkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melek Başkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melek Başkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Melek Başkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melek Başkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melek Başkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melek Başkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Melek Başkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melek Başkaya hangi sigortaları kabul ediyor?Melek Başkaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.