a....̇
Şiddetli Kulak şikayeti için başvurmuştum.Tüm muayene suresi 3 dk.sürdü.Başka tetkiklere ihtiyaç var mı diye sordum.recetesiz satılan bir ürün önerdi.bunu kullan bir şeyin kalmaz dedi.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
me...
Doktor bey tam olarak 5 gün önce septum devilasyonu operasyonumu gerçekleştirdi. 2.gün tamponlarım çıktıktan sonra sanki hiç opere olmamış gibiydim. İlgisi alakası ve el işçiliği çok iyi olduğunı bilerek gitmiş olmama rağmen bu kadarını beklemiyordum. Hem servis hemşireleri hemde hekim beyden gördüğüm bilinçli tedavi sonrası burun içinden nefes alma şerefine ulaştım. Bu operasyonu olmak isteyenler için öneridir, operasyon kararı öncesi Melih beyle görüşmeliler.
25.01.2021'de burundan ameliyat oldum. Öncesi, ameliyat esnası ve sonrasında her şey çok güzel işledi. Hastaneden çıkıncaya kadar gayet güzel ilgilenildi. Doktoruma çok teşekkür ediyorum, Allah eline hafiflik versin.
or...n
işinin ehli ilgili bilinçli işini severek yapan doktorlarimizdan biridir.6 yıl önce burun ameliyatı oldum sıfır problem.tecrübe konusuyor
sc...6
Bu zamana kadar sürekli grip olmamın sebebine farenjit diyip antibiyotik yazarak yollayan, hiç bir şekilde muayene etmeyen doktorlardan sonra Melih Bey (ya da amca) bugün benimle gerçekten ilgilendi. Film çektirdi, muayene etti. Sonucunda etlerde büyüme ve kemik eğriliği olduğunu ve ameliyatla rahatlayabileceğimi söyledi. Kendimi çocuk doktoruna gelmiş minik bir kız çocuğu gibi hissettim. Çok güzel yüzlü, ilgili bir doktor. Sonunda neden sürekli hastalanmamın sebebini 24 yaşında kendisi sayesinde öğrendim. Teşekkür ediyorum.
ül...z
hastalarına özen ve ciddiyet gösteriyor.gerçekten işinin ehli.çok dikkatli.burun ameliyatı çok zor derler ki bence de öyle. çünkü yakın çevremde burun ameliyatı olupda iyileşemeyenler aynı operasyonu bir kaç defa olanlar oldu ve ben hep korktum, şans kendim sadece muayene olmak için gittim ama hastaya yaklaşımı tedavi yöntemleri bianda karar vermeme sebep oldu.inşallah başarısı her daim olur.kendisine çok teşekkür ediyorum.
he...i
HARİKA,MÜKEMMMEL,SÜPER ÖTESİ BİR DOKTOR.... Bir baba sıcaklığı ile karşılayan güler yüzlü,hastasının rahat etmesini sağlayan doktor... Bugüne kadar çok doktora gittim özel hastanelerde paramla rezil oldum doktorlarından azar işittim tedavim hakkında hiç aydınlatılmadım.... Tavsiye üzerine gittiğim MELİH BABADAN çook memnun kaldım 4 yıldır çektiğim rahatsızlığımın tedavisini sayesinde buldum. Şiddetle herkese tavsiye ediyorum... Alanında çok başarılı.. ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN.İş hayatında başarılı bir doktor olduğunu bir kez daha söylüyorum.. Allah böyle doktorlar nasip etsin herkese...
gü...a
28 ekimde melih beye burun kemiği ameliyatı oldumçok ama çok memnun kaldım kendisi olsun hemşireler olsun çok ilgilendiler sağolsunlar lokal anestezi ile oldum ameliyattan sonra ne bir morarma ne bir ağrı sızı hiç bişey olmadı tamponları alırken bile hiç duymadım korktuğum kadar olmadı çok ilgilendi kendisine çookkkkkkk teşekkür ediyorum herşey için burun ameliyetı olacaklara kesinlikle tavsiye ediyorum çok değerli bir doktor tekrar teşekkürler hocam ağrısız sızısız beni bir dertten kurtardınız elleriniz dert görmesin.
Melih Dalar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melih Dalar, Kulak Burun Boğaz.
Melih Dalar adresi nerede?Melih Dalar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenidoğan Mahallesi Şehit Serkan Özaydın Sokak No:1 Odunpazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melih Dalar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melih Dalar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Melih Dalar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melih Dalar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melih Dalar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melih Dalar hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Melih Dalar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Odunpazarı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Odunpazarı bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Odunpazarı bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Odunpazarı bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları