Uzm. Dr.
Karaciğer Kan Testleri
Koruyucu Aşılar
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi
1999-2004 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji AD'nda ihtisas yaptı.
Son 11 senedir İstanbul'da çalışıyor.
Evlidir..2 güzel çocuğu bulunmaktadır..:))
ey...ı
Meltem Hocam’a yıllardır çözümlenemeyen Herpes hastalığım için gittim.O kadar açıklayıcı ,o kadar hassas ve o kadar naif yaklaştı ki..her detayı atlamadan defalarca anlattı.Doğru tanıyla,detaylıca tedevi programımı oluşturdu ve beni kapıya kadar uğurladı.İnanın mesleğine olan sevgisinden,hastalarına olan ilgisinden, ışıl ışıl gözlerinden ve her daim gülümsemesinden o kadar etkilendim o kadar mutlu ayrıldım ki yanından. Çok şanslıyım sizin gibi Hekimle yollarım kesişti.İyi ki varsınız hep var olun
d.....
Hasta ile pozitif iletişim kuran, çok açıklayıcı ve detaylı bilgi veren bir doktor. Kök hücre sonrası aşı planlaması için kendisine ulaştım. Çok detaylı bilgi paylaşımı sonrası aşı takvimimi planladı, plan hakkında detaylı bilgi verdi, tüm sorularımı anlaşılır bir şekilde açıkladı Güleryüz ve olumlu yaklaşımı ile hastayi rahatlatan ve bilgilendiren bir doktor. Detaycı ve çok dikkatli. Meltem hanım ile yolum kesiştiği için hasta olarak şanslı hissediyorum.
ha...ç
Meltem Hanım a , babamın kronik idrar yolları enfeksiyonu başvurduk. Detaylı şekilde muayene etti ve babam demans olmasına rağmen harika bir iletişim kurdu, önerdiği detaylı tedavi açıklamaları ,takibi ve hastane personelini titizlikle yönlendirmesi ile babamı tedavi etti. Çok memnun kaldık. Keşke diğer branşlarda Meltem Hanım gibi mükemmel bir doktor ile karşılaşabilsek
Çok memnun kaldım. Gereken ilgiyi gösterdi. Hastalarla iletişimi çok güçlü. Kanser tedavisi için 5 ay İmmünoterapi aldım. Çok iyi bir doktor. Şuan da bağışıklık sistemim Meltem Hanım sayesinde normale döndü.
Ben covid geçirdim sonrasında zehirlendiğimi düşünmüştüm ama kan değer haricin de farklı şeyler çıktı o sebepler başvurdum.Ben gayet memnun kaldım bana çok yardımcı oldu o dönem de gerçekten hastalığımı çok güzel açıkladı grafiklerle nasıl seyredeceğini neler olacağını anlattı kan değerimde ki nedenden yükseldiğini anlattı çok yardımcı oldu.
v.....
Meltem Hanım işinin uzmanı gayet ilgili insanı yönden de mükemmel bir hekim.Biz ayak şişme şikayeti ile geldik kendisini ile hiç alakalı olmayan bir şey çıktı bizimle mükemmel ilgileniyor beni tıp öğrenci gibi hastalık nedenini sebebini yapılması gerekenleri anlattı.Şekerini tansiyonu guatrı tüm verileri onun sayesinde yeniledik.Yönlendirmeleri sayesinden çok memnun kaldık umarım orada devam ederek insanlara hizmet verir.
Babamın geçirdiği ameliyat sonrasında enfeksiyonu vardı Meltem Hanım'dan memnun kaldık çok ilgili bir doktor.Her şekilde verdiği bilgiler için minnettarız. Bir kaç ilaç verdi tedavi sonrasında bir süre de toparlandı iyi geldi.
o.....
Meltem Hanım çok sevdiğim ve çok taktir ettiğim doktor çok memnun kaldım.İdrar yollarım da sıkıntı vardı hallettik çok güzel ilgi o günden sonra herhangi bir sıkıntım yok.İnsan olarak doktor olarak çok memnunum.
k.....
Covid 19 şikayeti ile gittik ben ve babam çok memnunuz Allah bir daha göstermesin tekrarlarsa Meltem Hanım'a gideriz.Kendisinden çok çok memnunuz.
m....m
Meltem hanıma yoğun öksürük ve öksürüğün ilerledikçe balgamlı öksürüğe çevirmesi sonucu gittim hastalığımı direk keşfederek uyguladığı tedavi sonucu çok iyiyim şuanda ve gerçekten detaylı bilgilendirmesi,detaylı anlatımı ve sorunu kökten halletmek için tüm bilgisini tecrübesini uzmanlığını aktaran bir doktor aşırı memnun kaldım. Sorunu çözmeden asla ilgisini bilgisini üzerimizden çekmedi iyi ki tanımışız iyi ki
Meltem Yavuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meltem Yavuz, Enfeksiyon Hastalıkları, Tıbbi Mikrobiyoloji. Size Meltem Yavuz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kan Kültürü, Karaciğer Kan Testleri, Esd (Sedimantasyon), Tam Kan Sayımı-Hemogram, Koruyucu Aşılar, Diyabetik Ayak Tedavileri.
Meltem Yavuz adresi nerede?Meltem Yavuz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazlıçeşme Mahallesi Zakirbaşı Sokak No:32 Zeytinburnu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meltem Yavuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meltem Yavuz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Meltem Yavuz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Meltem Yavuz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Meltem Yavuz hangi dilleri konuşuyor?Meltem Yavuz ile İngilizce, İtalyanca dilinde konuşabilirsiniz.
Meltem Yavuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meltem Yavuz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Meltem Yavuz hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Meltem Yavuz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Üsküdar Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları