e....y
Diş etlerimdeki problemlerimlerim için klinikten ilk defa randevu alıp, diş taşlarımı temizlettim.Ortam alışılagelmişin
dışında oldukça ferah ve temizdi.Önce Dr.Merve hanım ve sonrasında yıllar önce çektirdiğim 2 dişimin yerine implant yapılmasıyla beraber çene cerrahı olan eşi Şevket beyle tanıştım.Tüm işlemlerimi ağrısız bir şekilde bitirdim(beklediğimin aksine).Doğru bilginin zor bulunduğu bu dönemde açıklayıcı tavırları ve özenleri için doktorlarıma çok çok teşekkür ederim.
Merve Köseoğlu Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Köseoğlu Şahin, Protetik Diş Tedavisi.
Merve Köseoğlu Şahin adresi nerede?Merve Köseoğlu Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağlıca Bulvarı 1251 sokak 1-D4 / Villa, 06790, Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Köseoğlu Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Köseoğlu Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Merve Köseoğlu Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Köseoğlu Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Köseoğlu Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Köseoğlu Şahin hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Merve Köseoğlu Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları