Çocuk Cerrahisi Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
s....e
2 aylık oğlumun sünneti için arkadaşlarımızın tavsiyesi üzerine başvurduk. Doktor hanım sünnet öncesinden sünnet sırasında olabilecekler, iğne ile uyuştuma yöntemi,sünnet yapma yöntemi, sünnet sonrasında evde bakımla ilgili her şeyi çok detaylı bir şekilde bize sabırla anlattı.hatta bebek büyüdükçe kilo alımı vs gibi bazı değişimler olabileceği bilgisini de verdi. Sünnet sırasında bebeğim uyuduğu için çok güzel geçti,bazen ağlayanlar da oluyormuş. Sonrasında olan gelişmeler hakkında kendisine fotoğraflı mesajla ulaşım sağladım. Kolay ve güzel bir süreç yaşadık. Empati yaparak hastalarına yaklaşan güler yüzlü nazik bir hoca. Tavsiye ederim
f...
Doktorumuzu şans eseri gördüm ve randevu aldım. Çocuk doktorum vajinal yapışıklık teşhisi koyunca internetten Gebze'deki hastaneleri ve çocuk cerrahi uzmanlarını araştırdım. Merve Hanım çok ilgili, anlayışlı ve tatlı bir hanım. Yapacağı işlemi tüm detaylarıyla anlattı ve içimi rahatlattı. Bilgisi sayesinde kendisine güven duydum ve işlemi onayladım. Küçük bir aletle açma işlemi uyguladı ve tedavi sürecini anlattı. Tekrarlama olabileceğini söyledi, maalesef tekrarladı da. Kendisine kızımı bir kez daha götürdüm, bu sefer ilerlemediği için biraz masaj yaparak açtı, aynı şekilde tedavi sürecini anlattı. Bu şekilde tedavimiz devam ediyor. Kendisini çevreme tavsiye ederim.
Merve Nur Muti Acar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Nur Muti Acar, Çocuk Cerrahisi. Size Merve Nur Muti Acar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Cerrahisi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, X-Ray, Enjeksiyon Iv.
Merve Nur Muti Acar adresi nerede?Merve Nur Muti Acar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi No:38 Gebze
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Nur Muti Acar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Nur Muti Acar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Nur Muti Acar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Nur Muti Acar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Merve Nur Muti Acar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Nur Muti Acar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Nur Muti Acar hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Merve Nur Muti Acar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Nur Muti Acar hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Nur Muti Acar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Gebze bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Gebze bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Gebze bölgesinde QNB Finansbank Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Gebze bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Gebze bölgesinde Neova Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Gebze bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Çocuk Cerrahları
Gebze bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Gebze bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları