Diyetisyen Randevusu
Çocuk Beslenmesi
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Medicana Konya Hastanesi
Merve hanımla eliminasyon diyeti surecim de birlikte çalıştık,süreçte devamlilik ve takip konusunda çok yardımcı oldu,verdiği listeler ve tavsiyeler sayesinde diyetimin fazlaca faydasını gördüm ve tedavi sürecim çok iyi geçti,güler yüzlü, ilgili başarılı bir diyetisyen,kendisinden çok memnun kaldım.
so...r
Merve Hanım sayesinde zorlu eliminasyon diyetimi oldukça rahat geçirdim. Sayesinde daha zinde, sağlıklı ve enerjik hissediyorum. Diyet esnasında sorularıma detaylıca yanıt vermesi ve ilgisi ile süreci kolaylıkla atlatmamı sağladı.
de...
Merhaba şekerimin olduğunu 11 ay önce öğrendim ve kendi çabalarımla kilo vermeye çalıştım spora gittim ekmeği şekeri vs. kestim.Ne büyük hata yapmışımki kendimi aç bırakıp eziyet etmekten başka bişey olmadığını Merve hanımla tanıştıktan sonra öğrenmiş oldum.6 ağustosta kendisi ile tanıştım 11 ay hiç kilo veremeyen mutsuz ve artık inancı kalmayan bir hasta olarak kendimi teslim ettim.Eliminasyon diyeti ile işe başladık ilk 3 gün zorlandığımı itiraf etmeliyim fakat Merve hanımın güler yüzü motivasyonu,aşırı ilgi alakası,sonsuz destek,bilgi paylaşımları ile 21 günlük diyetimizi 5.4 kg vererek bitirmiş olduk.Bugün 22. Gün ve Yeni bir sürece başladık gerek yüz yüzü gerekse telefondan sizi hiç yalnız bırakmayan her aşamayı birlikte katettiğimiz mutlu bir diyet yolculuğumuz devam ediyor. Boşa geçen 11 ayıma üzülmeyi bırakıp 21 günde mucize yaratan Merve hanım sayesinde nice yaşayacağım yıllara adımlarımı sağlıkla atmak için sabırsızlanıyorum.Not:Merve hanım bir diyetisyenden daha fazlası
d.....
Merve hanım ile haşimato troid hastalığım sürecinde şikayetlerim doğrultusunda tanıştık. ilk olarak da eliminasyon diyeti ile tedaviye başlandı bu süreç boyunca gerekli açıklamaları yaptı ve beni zorlamayan diyet listeleri ile hiç zorlanmadan geçirdim. yaklaşık bir aydan az bir süre zarfında dört kilo verdim ve en önemlisi şikayetlerimde azalma ve kendimi daha dinç hisettim. Gluten hassasiyetim olduğunu tespit etti şu anda da kendisiyle ideal kiloya düşebilmek için devam ediyoruz süreç gayet güzel gidiyor sağ olsun bu süre zarfında beni hep motive etti çok güzel listeler hazırladı Benim çok takdir ettiğim ise güncel olarak kendisine sürekli bilgi üzerine bilgi ekliyor seminerden seminere koşup kendini sürekli geliştiriyor. Güler yüzü samimiyeti danışanına yaklaşımı için işine çok önem vermesi çok güzel. onun sayesinde gitmez dediğim kilolarım gitti geçmez dediğim şikayetlerim geçti şimdi çok çok daha iyiyim. iyi ki tanımışım kendisini başarılarının devamını diliyorum.
ya...n
Diyetisyenimle tanışma sürecim emzirme döneminde almış olduğum kiloları sağlıklı ve kontrollü bi şekilde verme serüveni ile başladı. Kendime özel diyetimle 1 senede toplam 20 kilo vererek sağlıklı bi forma girdim. Asla katı bi uygulama olmadan herkesin yediği her şeyden kendi diyetime uyacak şekilde tüketim yaptım. Zorlanmadan kendi irademle ve diyetisyenimin desteğiyle güzel sonuçlar aldım.Merve Sena hocamla kavuşulan sağlıklı konforlu hayat. İyi ki Merve Sena hocam diyorum...
be...
Merve Hocamla 2023 ağustosta tanıştık. Sindirim sorunlarım ve egzamalarım için eliminasyon diyeti ile başladık. Diyet yapmakta çok zorlanan biri olmama rağmen diyet yaptığımı neredeyse hissetmeden hem sindirim sorunlarım geçti hem de sağlıklı bir şekilde kilo verdim. Merve Hocamın gerek ilgisi gerek desteği gerçekten fazlasıyla hissediliyor. Bu süreçte hem sağlıklı şekilde beslenmeyi hem de dengeyi korumayı öğrendim. Kesinlikle herkese önerdiğim birisi.
de...u
Sena Hanıma gluten intoleransım sebebi ile başladım.
Öncelikle içinde bulunduğum durumu çok iyi analiz etti ve eliminasyon sürecine başladık. Bu süreçte öncelikle bağırsaklarımı onardık ve bu durum beni hem bedenen hem de psikolojik olarak mutlu etti. Glutensiz, süt ürünsüz besleme sürecim sonrası az olan yumurta sayımda ciddi oranda artış oldu. Sağlıklı beslenme sürecimde hiç zorlanmadım, her zaman uygulayabileceğim alternatifli seçenekleri ile rutinim haline getirdiğim bir yaşam tarzı oldu. Yaklaşık 4 ay gibi bir sürede 9 kilo verdim ve kilom düşük olmasına rağmen bu kilolar yağdan gitti, kas kaybım olmadı. Yağ kaybı sonrası verdiği ödüllerle hep motive etti.
Şu an hamilelik sürecime de kendisi ile devam ediyorum eminim çok rahat bir süreç geçireceğim.
Pozitif enerjisi sizi mutlu ediyor, takıldığını konularda her zaman danışabiliyorsunuz, sizin psikolojinizden çok iyi anlayan, mutluluğunuzu paylaşan canım diyetisyenim.
el...
Dyt. Merve Sena hanim bugüne kadar başaramadigim diyet surecimde beni motive ederek ve hic zorlamadan bana özel bir aralikli oruc programıyla zayiflamami saglamistir. Cok teşekkür ederim hocam
ha...a
Merve hanım çok güler yüzlü ve insani motive eden bir yapıya sahip Merve hanım sayesinde 15 kiloyu veremezdim.iyiki siz canım diyetisyenim
m ...s
Merve Sena Hanım destekleyici, bilgili ve özverili. MS hastasi olduğum için ilk diyetimden koruma diyetime kadar hastalığıma uygun şekilde destek oldu. Fonksiyonel tıp'ı destekleyici diyetleri ile hem sağlıklı hem kolay hem de keyifli kilo verdirdi. Diyet değil sağlıklı yaşam biçimi sunuyor sizlere. Ne kadar teşekkür etsem az.
Merve Sena Nazlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Sena Nazlı, Diyetisyen. Size Merve Sena Nazlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Enteral Beslenme, Parenteral Beslenme, Alkali Diyet, Yeni Doğan Metabolik Hastalık, Gelişme Geriliği, Zayıflama Diyetleri, Yaşam Koçluğu, Çocuk Beslenmesi.
Merve Sena Nazlı adresi nerede?Merve Sena Nazlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Musalla Bağları Mah. Gürz Sok. No. 1 Selçuklu / Konya Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Sena Nazlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Sena Nazlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Sena Nazlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Sena Nazlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Merve Sena Nazlı hangi dilleri konuşuyor?Merve Sena Nazlı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Sena Nazlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Sena Nazlı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Sena Nazlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Merve Sena Nazlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Sena Nazlı hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Sena Nazlı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Selçuklu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Diyetisyenler
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Selçuklu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Selçuklu bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Diyetisyenler