ay...l
Bende yaklaşık 4 yıldır bu doktora gidiyorum tiroid tembelliğinden dolayı çok kibar ilgili birisi çok fazla tahlil yapar kendi ve senin aklında soru işareti asla bırakmaz ve herzaman güler yüzlü sakin ve açıklayıcı bir kişi olarak tecrübe ettim
gu...d
İlk gebeliğimde troit rahatsızlığım ortaya çıktı 9 ay boyunca kontrolünde ilaç kullandım güler yüzü enerjisi hastalarıyla olan iletişimi oldukça güçlü sabah sizi günaydın diyerek karşılayan bir doktor :) iyi ki tanıdım sizi merve hanım iyi ki varsınız
tu...8
Merhabalar... Öncelikle Merve hanıma hastalarına ve hasta yakınlarına olan ilgisinden ve kibar yaklaşımından dolayı çookk teşekkür ediyorum. Annemi hipoglisemiyle acile kaldırdık ve Merve hanım kendisine yatış verdi. Rutin kontrol saatleri dışında ihtiyaç oldukça saat gözetmeksizin kontrol için yanımıza uğradı. Yakınıymışız gibi hissettirdi bize. Mesleğini sevdiği her halinden belli. Herşey içinnnn teşekkür ederiz hocam...
gü...u
değerli doktorom merve yılmaz ben 79 yaşında şeker astım kalp 130 kilo gelen hastanız gülseseren demiroglu yürüyemez durumdaydım siz endokrin doktorum sayenizde sağlığıma kavuşmaya başladı m güler yüzünüz ilginiz hastaya yaklaşınız süper bir insansınız ALLAH sizin gibi doktorlarımızı sayısını artırsın
ha...5
acil hastasını çağırdı ve akşama kadar bekletti ve yatak yok diye hastasını sevk etti.şeker komasın da olan hastayı eve gönderdi.biz memnun değliz kimseye tavsiye etmiyoruz.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Merve Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Yılmaz, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Merve Yılmaz adresi nerede?Merve Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenidoğan Mah. Aziziye Cad.No:86 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Merve Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Merve Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İlkadım bölgesinde SGK kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İlkadım bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İlkadım bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İlkadım bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İlkadım bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İlkadım bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İlkadım bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İlkadım bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İlkadım bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İlkadım bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İlkadım bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla