Gazi Paşa Mahallesi Baraj Caddesi No:7, Seyhan
Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Gazi Paşa Mahallesi Baraj Caddesi No:7, Seyhan
Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi
Doç. Dr. Meryem Özlem Kütük , Çocuk ve ergen psikiyatrisi alanında hizmet vermektedir.
b....d
cok ama cok memnun kaldim pozitif guler yüzlü ve bölümünün en iyisi oğlumu tikleri icin goturdum cok olumlu sonuc verdi tesekkur ederim
bl...r
Ayyyy ismini bile duyunca oğlumla içimiz kıpır kıpır oluyor 3 ayda bir gidiyoruz yanına iple çekiyoruz oglusumla, bu arada oğlum otizmli allahım binlerce razı olsun doktorumuzdan
me...t
Özlem hanım Adana'ya iyi ki gelmiş.Çok memnun kaldık,bize çok zaman ayırdı.Dikkat eksikliği konusunda gittik tedavisi güzel sonuç verdi.
fa...ş
kaygıları nedeniyle kendisine kızımızı götürdük,hem kızımızla hem bizimle kurduğu iletişim ve ilgisinden oldukça memnun kaldık,tedaviden de fayda görmeye başladık.
bu...ç
Özlem hanım Malatya da tanıdığım en iyi çocuk psikiyatrisi bende bir özel eğitimci olarak öğrencilerimi oraya yönlendiriyorum çok iyi ve doğru tanılarla karşılaştım ona tekrar teşekkür ediyorum....
es...n
özlem hanıma oğlumuzu tedavi ettiriyoruz.Yoğunluğuna rağmen çok ilgili,samimi,bıcır bıcır bir bayan.Umarım şehrimize hizmet etmeye hep devam eder.İyi ki varsınız...
ke...)
valla gördüğüm tam bir hanım efendi sadace işini yapıyor ve severek yapıyor.ilkkez bir doktorun bazı şeyleri söylemeden beni yönlendirmesi.ben burda kendisine teşekkür etmek istiyorum.
di....
gerek doktor olarak gerek hastasıyla ilgilenmesi, zaman ayırmasından çok memnun kaldık. çocuğumuz da fayda görmeye başladı tedavisinden. dikkat eksikliği konusunda tavsiye ediyoruz kendisini.
t.....
HARİKA BIR DOKTOR HERKESE TAVSIYE EDERIM BIZ 2 YILDIR GIDIYORUZ TUM SORUNLARIMIZIN USTESINDEN GELMEMIZE VE COCUGUMUZU GERI KAZANMAMIZI SAGLADIGINIZ ICIN TESEKKURLER
mu...a
UZM DR :MERYEM OZLEM KUTUK HANIM OTIZIMDE BIR EKOL COK SUKUR MALATYADA VE CEVRE ILLERDE COK SAYIIDA HASTA IYILESTIRIP SAGLIGINA KAVUSTURMUSTUR ALLAH ONDAN YUZBINLERCE KEZ RAZI OLSUN ZEKA GERILIGI OLAN COCUKLARADA COK FAYDASI OLUYOR DERS ILACLARINDA FAYDA GORENLERDE OLUYOR MALATYA ICIN BULUNMAZ BIR HEKIMDIR KENDISI
Meryem Özlem Kütük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meryem Özlem Kütük, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Meryem Özlem Kütük tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Psikiyatrisi Randevusu.
Meryem Özlem Kütük adresi nerede?Meryem Özlem Kütük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazi Paşa Mahallesi Baraj Caddesi No:7 Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meryem Özlem Kütük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meryem Özlem Kütük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Meryem Özlem Kütük isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Meryem Özlem Kütük, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Meryem Özlem Kütük hangi dilleri konuşuyor?Meryem Özlem Kütük ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Meryem Özlem Kütük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meryem Özlem Kütük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Meryem Özlem Kütük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Meryem Özlem Kütük hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Meryem Özlem Kütük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meryem Özlem Kütük hangi sigortaları kabul ediyor?Meryem Özlem Kütük tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Seyhan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Seyhan bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Seyhan bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Seyhan bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Seyhan bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Seyhan bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Seyhan bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Seyhan bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri