Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
g.....
Mesut bey ile kızım 2 aylıkken tanıştık . Harika güler yüzlü ve çok babacan tutumu ile sorulara net dönüş yapan biri . Saat kaç olursa olsun tatilde bile geri dönüş yaptı kendisi.İyi ki tanımışız Mesut Beyi
Kizimin asisi icin gittim genel kontrolde var. Daha once ilk kizim icinde gidiyordum guler yuzu babacanligi bizi hep mesut beye yonlendirdi.
e....
Doktorumuz öncelikle çok naif bir insan güleryüzlü, her sorumuzu tüm detaylarıyla yanıtlar, kızımda geçmek bilmeyen bir öksürük oluşmuştu mesut beyin önerdiği ilaçlarla anında geçti, kendisinden bilgisinden babacan tavrından çok memnunuz. 5 değil 10 yıldız az.
i̇...e
Doğumdan beri kızımın takibini yapan muhteşem doktor daha önce bu kadar ilgili şefkatli bir doktor tanımadım çoğu zaman insanın akrabasının dostunun göstermeyeceği ilgi alakayı gösterir mesut hoca... gecenin bir yarısı da olsa mutlaka dönüş yapar yardımcı olur söz konusu bebekler çocuklar olunca bu özverinin önemi dünyalara bedel... diğer yandan bebeğe yaklaşımı sakin, teşhis ve tedavileri hep doğru, asla pahalı ilaçları dayatmaz kesinlikle tavsiye ederim Allah kendisinden bin kere razı olsun
kü...l
Harika bir doktor doğum yaptıktan sonra aşılar vs tüm takibini Mesut bey yapıyor çok ilgili alakalı bir doktor herhangi bir durum olduğunu da ertesi gün arar nasıl oldu diye sorar çok memnunum
Oğlumun yüksek ateş geçirmesi sonucu Mesut bey ile tanıştık. Gayet ilgili ve anlayışlı bir doktor. Biz çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ediyorum.
Mesut Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mesut Arslan, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Mesut Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Yenidoğan Takibi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Çocuk Gelişim Testi, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Yenidoğan Işitme Taraması, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Fototerapi.
Mesut Arslan adresi nerede?Mesut Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mesut Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mesut Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mesut Arslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mesut Arslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mesut Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mesut Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mesut Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mesut Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Mesut Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mesut Arslan hangi sigortaları kabul ediyor?Mesut Arslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yıldırım Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gemlik Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Orhangazi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Şanlıurfa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (1)Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Nilüfer bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla