Alkol Tedavisi
Biorezonans
Kontrol Randevusu
Kronik yorgunluk sendromu
Mesut Ersoy Muayenehanesi
MO-RA terapi ile sigara bıraktırma
Sağlık Raporu
Sigara Bırakma
Vücut Analizi
Zayıflama
Mesut Ersoy Muayenehanesi
Tıp fakültesinden mezun olduktan sonra 2004 – 2020 yılları arasında Manisa, Tunceli, Çanakkale, Ankara'da hekimlik yapmıştır. Hekimlik yaptığı dönemde “Tıp Tarihi ve Bioetik” alanında yüksek lisans ve doktora eğitimi aldı. Doktora eğitimi haricinde Aile Danışmanlığı, Biorezonans, İşyeri Hekimliği, Uçuş Tabipliği, Ozon Terapisi eğitimlerini de almıştır.
Biorezonans yöntemi ile sigara ve alkol başta olmak üzere bağımlılık terapileri, kilo verme terapileri, alerji, fibromyalji ve ağrı tedavileri uygulamaktadır.
Dr. Mesut Ersoy, mesleki çalışmalarına şu an Bursa’da bulunan özel muayenehanesinde devam etmektedir.
Hasta
İştah azaltma için mesut hocamıza başvurdum. Kendisinin etkin tecrübelerine dayanarak ilk seansta bilr inanılmaz iştah kaybım oldu. Zayıfladıkça kendimi daha iyi hissediyorum. Teşekkür ederim kendisine
Dr. Mesut Ersoy
Çok teşekkürler güzel yorumunuz için. Daha yolun başındayız, bundan sorası daha güzel olacak
n....ö
Ben kilo verme amacıyla Biorezonans tedavisi için kendisine gittim ve çok memnun kaldım. Doktorun hastasına karşı güleryüzlü ve nezaketli olduğunu düşünüyorum. Seanslarımı tamamladım, ancak bir sıkıntı yaşarsam her zaman yardımcı olmaktan çekinmedi. Kontrol sürecinde de düzenli olarak arayıp durumumu sordu. Haftada 15 günde bir seanslara gidiyordum ve gitmediğim zamanlarda bile sağlığım hakkında bilgi almaya özen gösterdi. Kilo verme hedefimin yanı sıra troid ve tansiyon hastasıyım ve ilaç kullanıyorum. Hala doktorun önerilerine uyarak yavaş yavaş ilerliyorum.
Mesut Bey e internet yoluyla ulaştım. Kilo kontrolü için şekere ve diğer karbonhidratlara karşı biorezonans yaptırdım.Mesut Bey tarafından çok güzel karşılandım. Söylemek istediklerimi sonuna kadar dinledi. Çok saygılıdır. Kendimi çok rahat hissettim. Uygula sonucunda telefon ile durumum kontrol edildi. Bir ay içinde 4 kilo verdim (70 kiloydum). Kendisini kesinlikle tavsiye ederim.
ş.....
Mesut Bey’e bir tanıdığım vasıtasıyla ulaştım. Fazla Karbonhidrat tüketimi ve kilo problemiyle başvurdum. Kendisiyle çıktığımız yolda çok yüksek kiloda olmama rağmen tam 11 kilo verdim çok ilgili ve kibar bir hekim süreci çok yakından takip etti. her zaman mesajlarıyla destek oldu ve durumu kontrol altında tuttu. Ben 3 seans aldım. Hala ara ara bir sıkıntı olup olmadığıyla ilgili bilgi alır. Bir çok insana tavsiye ettim kendisini etmeye de devam edeceğim.
İştah azaltma ve zayıflama amacıyla hocama başvurdum. Açıklamaları çok güven verdi. Hemen ilk seansımı aldım. İlk seans sonrasında bile iştahımda ciddi bir azalma oldu. 3. Seans sonrasında 7 kilo vermiştim. 4 seans aldım. İlk seanstan bugüne 40 gün kadar geçti. 10 kiloya yakın verdim. Kendimi daha sağlıklı ve dinç hissediyorum. Bu süreçte hep destek olan Mesut hocama teşekkür ediyorum.
g ...t
Biorezonans seansına iştah kontrolü için gittim gerçekten faydasini gördüm, düşünenlere tavsiye ederim. Karbonhidrat ve tatlıyı kesince kilo vermeye başladım bile çok teşekkürler...
Dr. Mesut Ersoy
Çok teşekkürler güzel yorumunuz için. Daha başlangıç aşamasındayız, gün geçtikçe daha güzel olacak :))
n....t
Doktor beyi sosyal medyadan buldum, öncelikle sayfasını inceleyip sigara bırakma konusunda bilgi aldım ve daha kararlı olabilmek adına belli bir süre bekledim, daha sonra randevu alıp kendisine gittim, kendisi çok güler yüzlü ve ilgiliydi, son derece memnun kaldım, şehir dışına çıkacağım için tek seansla sigarayı bıraktım, döndüğümde önlem amaçlı 2. seansımı aldım, 4 ay sonra ciddi bir kayıp yaşayınca bununla baş edemeyip tekrar başladım, doktorumuzun da bilgisi var ve en kısa zamanda beni bekliyor, tüm çevreme ve arkadaşlarıma kendisini öneriyorum, süreci çok iyi takip ediyor, sık sık kontrol ediyor, hijyen anlamında da çok iyiler, hakikaten o samimiyet karşısına yansıyor ve evimdeymişim gibi hissedebiliyorum, iyi olunca kendisiyle tekrar görüşmek istiyorum, memnun kaldım.
Dr. Mesut Ersoy
Nazik yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Bazen istenmeyen ve beklenmeyen durumlarla karşılaşabiliyoruz, o durumda tutunacak bir dal arıyor genelde insan. Kendinizi hazır hissettiğinizde bekliyoruz :))
y....e
Biorezonans terapisi adına 3 seans kendisine gittim, gayet olumlu sonuç aldım, alkol tedavisi için gitmiştim, 2 ay önce seanslar uygulandı, bu süreçte asistanı da kendisi de son derece ilgili ve güleryüzlüydü, seanslarımız sonlandı, 1 seansım daha var ama benim ihtiyacım halinde gideceğim, gayet memnun kaldım.
Dr. Mesut Ersoy
Çok teşekkürler yorumunuz için. Her şeyin çok güzel gitmesine çok sevindik. İhtiyaç halinde tabii ki bekleriz ama ihtiyaç olmasa da kahve içmeye bekleriz :))
Mesut Ersoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mesut Ersoy, Pratisyen. Size Mesut Ersoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Sigara Bırakma, Biorezonans, Alkol Tedavisi, Kronik yorgunluk sendromu, MO-RA terapi ile sigara bıraktırma, Vücut Analizi, Sağlık Raporu.
Mesut Ersoy adresi nerede?Mesut Ersoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beşevler Mah. Yıldırım Cd. No.158 Geçit Plaza Kat.4 Daire.22 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mesut Ersoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mesut Ersoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mesut Ersoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mesut Ersoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mesut Ersoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mesut Ersoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mesut Ersoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mesut Ersoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Mesut Ersoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mesut Ersoy hangi sigortaları kabul ediyor?Mesut Ersoy tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Pratisyen Hekimler
Bursa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Bursa bölgesinde SGK kabul eden Pratisyen Hekimler
Bursa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler