Polatlı 2 Cad.İdil Sok.No:44 Andiçen Mah., Sincan
ye...z
Yollarımız acil serviste acil apandist ameliyatı denildiğinde kesişti iyikide kesişmiş harika bi doktor samimi en ayrıntısına kadar sorularınıza cvp veren muhteşem insan iyiki hayatımıza dahil oldunuz bundan sonra hep hayatımızda olacaksınız insallah iyiki sizin gibi doktorlar var iyiki
ha...n
Mesut Bey'e P.sinüs( kıl dönmesi ) ameliyati oldum. Muayenedeki karar aşamasi, ameliyat anı, sonrasında süregelen periyodik kontrollerde gerek profosyonelliği, gerek güler yüzü, pozitif yapici yaklaşimlari ile çok şükür çok güzel bir süreç geçirdim. Allah herkese sağlik sihhat versin, Allah insanlari Mesut Bey gibi doğru insanlar ile karşılaştırsın.
o....ş
Mesut hocamla yollarımız abim ve annemin ameliyatı sebebiyle kesişti.Şimdi de babamın tiroidektomi ameliyatını yaptı. konuştukça rahatlatan, hasta psikolojisini çok iyi anlayıp yöneten, gözünüzü ameliyathanede kapatınca bana birşey olmaz yanımda Mesut hocam var hissini çok rahatlıkla sağlayan, sürekli telefonla hastasını soran, takip eden, herkese özel numarasını dahi çekinmeden veren bir hekim. İlk görüştüğünüz anda o güveni size verecektir.Vandan Ankaraya Mesut PEKMEZ hocamız için geldik ve ameliyatımızı gerçekleştirdik. Teşekkür ederiz hocam.
z....n
Merhabalar yaklasık 1yıl önce Mesut bey kızımın apandısıt (laparaskopik) ameliyatını kapalı yapmıştı cok basarılı gecmıstı memnun kalmıştık aynı zamanda cok ilgili ve alakalıydı bugün kendısıne muayane gıttım yıne aynı sekilde cok ilgiliydi güler yuzlüydü ama Van'dan ayrılacağını belirtti Van icin cok büyük bir kayıp kendisine Van halkına hizmetlerinde dolayı cok teskkür eder başarılarının devamını dilerim..
mu...a
Merhabalar mesut pekmez hocamıza çok teşekkür ederiz babam dalak amelat oldu dalağını aldı çok başarılı güler yüzlü ilgilenir hastayla
bu...k
Merhabalar
26.02.2019 yılında sağ kasığımda ağrı ve şişlik rahatsızlığımdan dolayı Dr.Mesut PEKMEZ’e muayene için başvurdum ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi ameliyatımı başarılı bir şekilde yaptıktan sonra Doktorumun ilgisi alakası ve güler yüzlülüğü ile şifa ile taburcu edildim. Kendisine minnettar olduğumu iletir teşekkürlerimi sonsuz sunarım.
Öncelikle ilk kez ameliyat olduğumu belirterek; ameliyat (p.sinüs) öncesinde/sırasında/sonrasında gerek gösterdiği ilgi,alaka gerekse ameliyat ve tedavi sürecindeki tecrübeleri sayesinde çok kolay bir ameliyat geçirdiğimi belirterek Sayın Doktor Mesut Pekmez'e teşekkürlerimi sunarım. Ameliyat sonrası ilk günümden itibaren günlük işlerime döndüm ve rahatça hareket ettim. Güvenilir, kibar ve tecrübeli bir doktor olduğunu gönülden söyleyebilirim.
üm...r
P.sinüs ameliyatı oldum. Gerçekten alanında çok çok iyi bir doktor. Çok ilgili , çok tecrübeli. Hiç bir acı yada zorlanma yaşamadım. Kesinlikle bu alanda önereceğim ilk doktor Mesut bey olur.
m....t
Kendisine hemoroid tedavisi olmak için gittim çok şiddetli kaşıntı ve yanma vardı verdiği tedaviler hastalığı %1 dahi geçirmedi
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ya...
Mesut hocamla yollarımız bir paratroid ameliyatı sebebiyle kesişti. Öncelikle gurbet sonrada artan kovit vakaları sonrası kime ameliyat olmam gerektiği araştırırken çıktı karşımıza. İyiki de çıktı... konuştukça rahatlatan, hasta psikolojisini çok iyi anlayıp yöneten, gözünüzü ameliyat hanede kapatınca bana birşey olmaz yanımda Mesut hocam var hissini çok rahatlıkla sağlayan, Sürekli telefonla hastasını soran, takip eden, herkese özel numarasını dahi çekinmeden veren bir hekim. İlk görüştüğünüz anda o güveni size verecektir. Herşey için Teşekkür ederim
Mesut Pekmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mesut Pekmez, Genel Cerrahi.
Mesut Pekmez adresi nerede?Mesut Pekmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Polatlı 2 Cad.İdil Sok.No:44 Andiçen Mah. Sincan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mesut Pekmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mesut Pekmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mesut Pekmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mesut Pekmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mesut Pekmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mesut Pekmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Mesut Pekmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sincan bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Sincan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Sincan bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Sincan bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Sincan bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Sincan bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Sincan bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Genel Cerrahlar
Sincan bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar