Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
K
k....o
Telefon numarası doğrulandı
Mesut Hocama muayene oldum. Kendisi hayatımda karşılaştığım uzmanlık alanında en iyi doktorlardan bir tanesi.meme dikleştirme ve protez operasyonumu başarıyla tamamladı. Hastane ortami hijyenik yardımcısı çok ilgili ve rahatlatıcı. Mesut hoca doktor hasta ilişkisinden ziyade insanla kalp ilişkisinde bir insan
ga...i
Telefon numarası doğrulandı
Septomiplasti ameliyatı oldum ve gayet başarılı bir şekilde sonuçlandı her koşulda yardımcı olduğu icin Mesut hocama tekrardan çok teşekkür ediyorum
Mesut Türker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mesut Türker, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Mesut Türker adresi nerede?Mesut Türker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Demetevler Mahallesi Vatan Caddesi No:81 Yenimahalle
- Gn.Dr.Tevfik Sağlam Cad.No 119 Etlik Keçiören
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mesut Türker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mesut Türker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mesut Türker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mesut Türker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mesut Türker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mesut Türker hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mesut Türker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mesut Türker hangi sigortaları kabul ediyor?Mesut Türker tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK, Ankara Sanayi Odası, Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Yenimahalle civarındaki ilçelerden bazıları