Metabolik Cerrahi
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi
Metabolik cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Estetisyen Daha fazlaBağbaşı, Zeytinköy Mah Acıpayan Bulv, Antalya Yolu No:5, Denizli • Harita
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi
Park Yaşam Ofis Yalı Mahallesi 6523 Sokak 32 / A Kat : 6 Ofis : 601 Mavişehir, İzmir • Harita
Obezite ve Metabolik Cerrahi Kliniği
Soğukkuyu Mah. Girne Blv. No:214/A, İzmir • Harita
Metin Karadeniz Muayenehanesi
Alsancak Mahallesi,Talatpaşa Bulvarı,No:33 Harputlu Apt.K:6 D:11, İzmir • Harita
OP.DR.ÖZGÜR DEMİRTAŞ MUAYENEHANE
İstanbul, İstanbul • Harita
Hüseyin Sinan
Özel Optimed Hastanesi
Metabolik cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Endodonti Daha fazlaAtatürk Caddesi No: 118 Çerkezköy, Tekirdağ, Çerkezköy • Harita
Özel Optimed Hastanesi
Medicana International Ankara
Metabolik cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Adli tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Çocuk romatolojisi, Çocuk gelişimi Daha fazlaSöğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3, Çankaya • Harita
Medicana International Ankara
Derebahçe Mah. Bahçıvan Sok.No:14, İlkadım • Harita
Özel Atasam Hastanesi
Özel Koru Ankara Hastanesi
Metabolik cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaKızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Çankaya • Harita
Özel Koru Ankara Hastanesi
Sezai Selek Sokak Tayman Apt. No:16 Daire:7, İstanbul • Harita
Mücteba Gündüz
Gevher Nesibe Mahallesi Gök Geçidi No:15, Kayseri • Harita
Kayseri Özel System Hospital
Tugay Yolu Cad. Ofisim İstanbul Plazaları No:20/B Kat:3 Ofis:19 Maltepe, İstanbul • Harita
Ceyhun Aydoğan Muayenehanesi
Fulya mahallesi Büyükdere cad No74/A Daire 69 Torun center, İstanbul • Harita