si...t
Mete Bey, alanında sadece İzmir değil Türkiye genelinde başarılarıyla isim yapmış ezber bozan pozitif ve hümanist bir doktordur.Detaylı bilgilendirmesi, nokta atışı teşhis ve tedavileriyle işi tutkuyla yapar. 2,5 yaşında oğlumun alerji, içe basma, reflü, krup sıkıntılarında dermanımız olmuştur. Mete bey i tanıdıktan sonra başka bir doktora güvenmek pek mümkün olmuyor. İyi ki var iyi ki, ışığı enerjisi daim olsun.
o....d
Malesef hiç memnun kalmadık .Tavsiye etmiyoruz.6 aylık Kızımızın tedavisinde hastalığa alerji tanısı koyup ona göre ilaçlar yazdı.İlaçlar fayda etmedi daha kötüye gitti.Acile gidip orada doğru teşhisle çocuğumuzu aylarca iğne tedavisiyle toparlamaya çalıştık.Koyduğu teşhisler doğru çıkmadı.Anneyi süte alerjisi var diye sütten kesti .Eşim kemik erimesinden bel fıtığı oldu.Ameliyat oldu.Alerji testinde süte alerjisi çıkmadı.Memnun kalmadık.
tu...n
Oğlumu da kızımı da 1 senedir Mete hocama götürüyorum meğer doğru bildiğimiz ne yanlışlar varmış her zaman nokta atışı çocuğu muayene ederken tek tek anlatıyor herşeyi Mete hocamı tanıdığımdan beri başka bi doktora artk güvenemiyorum iyiki var
se...n
Mete Akisu ile oğlum 15 günlüktü tanıştığımızda. Topuk kanından zeka geriliği teşhisi ile başvurmuştuk kendisine. İyiki tanımışım kendisini. Oğlum şimdi 10 yaşında kızım 5 yaşında çocuklarımı Mete hocamdan başka kimseye emanet edemem. Bilgisi ile tecrübesi ile samimiyeti ile harika bir insan.
ac....
Yorumumu yaxiyorum cunku yenu bebekkeri olmus bir annenin telasini anliyorum bende bebegim oldugunda uzun uzun yorumlara baktım.mete hoca harika bir doktor.biz sormadan herseyi anlatiyor.bir muayenesi var bebegin makatina kadar bakiyor,ayaklar kalca dalak bobrek herseyini yokluyor,bezini kokluyor,ilk 4 ay bebegi rahatsiz eden gida listesi veriyor hayret dogru sandigimiz ne yanlislar var.. anlatmakla bitmez ki mete beyin hekimligi.ne mutlu onu bulduk.
fi...r
kızım doğduğundan beri Mete Beye rutin kontrollere gidiyoruz.çok hem de çok memnunuz.Mete Beye o kadar çok güveniyoruz ki,daha muayenesine girer girmez insana büyük bir huzur veriyor.kesinlikle annelere tek önerdiğim doktordur.alanında süper uzman bir doktor.iyi ki tanımışız.Allah eksikliğini yaşatmasın..
h....n
Kim ne derse desin harika bir doktor onu bulana kadar kızımı doktor doktor gezdirdik. Bir ay içinde üç antibiyotik verenler bile oldu. Kendisine çooook teşekkür ediyorum.
şu...r
Mete Beyi tanıdıktan sonra oğlumu başkalarına emanet edemem.Mesleğini bu kadar iyi yapan bir doktor tanımadım daha önce.En kıymetli varlığımız çocuklarımız,onları gönül rahatlığıyla götürebilirsiniz.
Mete Akisü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mete Akisü, Neonatoloji.
Mete Akisü adresi nerede?Mete Akisü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi Bornova
- Aliçetinkaya Bulvarı Beler Apt. No:2 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mete Akisü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mete Akisü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mete Akisü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mete Akisü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mete Akisü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mete Akisü hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Mete Akisü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.