Prof. Dr.
Laparoskopik Cerrahi
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
Acıbadem Maslak Hastanesi
Acıbadem Maslak Hastanesinde görev almaktadır.
Kadın Hastalıkları ve Doğum, Jinekolojik Onkoloji
Jinekolojik Onkoloji
Laparoskopık ve Robotık Cerrahi
Ürojinekoloji
n....ö
Eşim over ve periton kanseri idi. Araştırmalarımız sonunda Mete Hoca’da karar kıldık. İşin planlamasından sonuçlanmasına kadarki süreci başarıyla yöneterek, sadece iyi bir cerrah olmanın dışında işini iyi takip eden bir doktor olduğunu da gördük. Bu arada Acıbadem Maslak hastanesinin başarılı ev sahipliğine de ayrıca teşekkür ederiz.
ca...s
Eşimin miyomunu laparoskopik cerrahi ile başarılı bir şekilde aldı. Çok iyi, işinin ehli bir doktor olduğu kadar, tüm sorularımıza anlayışı, sabrı ve nezaketiyle verdiği cevaplarla ne kadar iyi de bir insan olduğunu bize gösterdi. Hastanede de seviliyor, aşırı çalışkan, ilgili, tam anlamıyla örnek bir insan. Kendisi gibi insanlara bolca ihtiyaç var ülkemizde.
i̇...a
İşini son derece önemseyerek yapıyor. Bu benim için çok önemliydi. Tek odak noktası hastanın iyileşmesi. Çok doktor gezdim miyom ameliyatı için. İyikide Mete hoca ile karşılaştık. İstediğim gibi kapalı ameliyat oldum ve eski sağlığıma kavuştum.
me...a
Mete Bey ile histerektomi ameliyatım dolayısıyla yollarımız kesişti. Son derece kibar, işinin ehli ve güven veren bir hekim. Ameliyatımın planlanma sürecinde ve ameliyattan sonraki süreçte başarılı bir cerrah olmasının yanı sıra başarılı bir terapist olduğunu da gördüm. Korkarak girdim fakat ameliyatım başarıyla gerçekleşti ve ağrım olacağını düşünürken hiçbir ağrı çekmedim, diş çektirsem daha zor olurdu. Kesinlikle gözüm kapalı önereceğim bir cerrah. Kendisine ve ekibine sonsuz teşekkürler
bp...u
Mete bey,çok kibar duruşuyla insana güven veren işini çok iyi bilen bir doktor.Ameliyat sonrası hiçbir dikiş izi kalmadı,elinize sağlık hocam...
Berna P. Mart 2017
fu...i
Müthiş bir doktor.Bilgisi, nezaketi, ilgisi, tecrübesi ve sabrı ile dört dörtlük. Mete bey'in doktorum olması benim için büyük şans.Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.
si...z
Mete hocayı bir arkadaşım sayesinde tanıdım. Gebeliğim boyunca her türlü soruma tüm sabrı ve nezaketiyle cevap verdi ve içimi rahatlattı. Muhteşem bilgisiyle ve özgüveniyle herhangi bir problem karşısı da verdiği net cevaplarıyla bizi çok güzel yönlendirdi. Doğumum esnasında beni inanılmaz motive etti ve güven verdi sayesinde normal doğum yaptım hemde rahatlıkla... herkese rahatlıkla önerebilirim...
bi...n
Kesinlikle çok iyi bir doktor, gözünüz kapalı güvenebilirsiniz benim 4 yıllık doktorum ve çok memnunum kendisinden. Bir hafta öncede kızımı kucağıma aldım sayesinde, çok teşekkür ediyorum kendisine.
mi...r
Güven=Mete Bey
Annemin operasyonunu gerçekleştirdi.Kime sorduysak bir numara dedi.Gerçektende müthiş bir insan...
mi...r
Hastalığımla ilgili gerekli tedaviyi anlaşılabilir net ifadeler kullanarak açıkladı.Doktorumla rahat iletişim kurabiliyorum.Bilgi ve tecrübesiyle güven veriyor.
Mete Güngör isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mete Güngör, Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Mete Güngör tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Randevusu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Robotik Cerrahi, Robot Destekli Cerrahi, Laparoskopik Cerrahi, Jinekolojik Kanser Cerrahisi, Jinekolojik Onkoloji, Jinekolojik Cerrahi.
Mete Güngör adresi nerede?Mete Güngör şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükdere Cad.No:40 Maslak Sarıyer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mete Güngör isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mete Güngör online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mete Güngör isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mete Güngör bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mete Güngör ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mete Güngör hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Mete Güngör hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Jinekolojik Onkoloji Cerrahları
Kadıköy Jinekolojik Onkoloji Cerrahları