Kardiyoloji Randevusu
Kardiyoloji Randevusu
Yukarı Mahallesi Kızılay Bulvarı No:30, Kartal
Türk Kızılay Özel Kartal Hastanesi
s....s
Mete Bey dalında çok iyi bir doktor kendisinden çok memnun kaldım Tansiyon yüksekliği şikayeti ile gitmistim muayeneye girdiğimde 16 olan tansiyonum kendisinin telkinleri ve rahatlatan konuşmaları sayesinde yanindan cikarken 10 a düşmüştü kendisine çok teşekkür ediyorum.
ca...a
Kalp çarpıntısı sebebi ile kendisine gittim. İletişimi süper keşke bütün doktorlar böyle olsa ayrıca konusunda çok bilgili. İnsanı panikletmeden her şeyi anlayabileceğiniz şekilde açıklıyor. Gerekli muayeneyi her yönüyle yaptı ve ilaç yazarak şikayetimi giderdi.
v....a
Son derece ilgili, hastayı dikkatle dinleyen,nazik, güler yüzlü ve rahatlatıcı bir ses tonuna sahip, tecrübeli bir hekim. Ben kızılay kartal hastanesindeki muayenesinde başvurdum. Hipertansiyon problemim için başarılı bir tedavi uyguladı. Kendisine çok teşekkür ederim.
fb...1
Konuya hakim hasta psikolojisinden anlayan doğru teşhisler koyup tedavi uygulayan mükemmel bir doktor. Rahatlamadan yanından ayrılmak imkansız.
kı....
Hocama çok çok ama çok teşekkür ederim. Yaklaşık 20 yıldır çektiğim ve hiçbir hekimin tespit edemediği problemimi çözen, çok ilgili, mükemmel bir insan. İyi varsınız hocam.
n....d
Tavsiye edebileceğim çok değerli bir hekimdir.Dikkatli ve konusuna hakimdir.Hastlığınz hakkında yapılması gerekenleri titizlikle izah eder ve yapılması gerekenleri anlatır.Soru işaretlerini giderir.Rahatlamışl olarak ayrılırsınız
se...ç
Ben insana kendisini bu kadar iyi hissettiren,bu kadar güven veren , iletişim uzmanı bir doktora karşilaşmamıştım. Dünyada böyle insanların da olduğunu hatırlamak çok iyi geldi. İyi ki varsınız Sayın Mete Leblebici.
nu...s
hayatımda bu kadar kibar bu kadar bilgili bir doktorla karşılaşmadım..hastayla iletişimi harika anlatımı ve teşhisi çok güzel.yıllarca gittiğim doktorlar tansiyon hapları verdiler ama benim tansiyon hastası olmadığımı çıkardı kendisine çok teşekkür ediyorum.işlerinde başarılar dilerim...
ha...l
Dalında uzman ,hastaya yaklaşımında mükemmel,kişilik olarak dört dörtlük bir doktor.Bazı insanları anlatmak kelimelerle yetersizdir,tanımanız gerekir .Mete bey o insanlarda n biridir.Gözü kapalı kendinizi teslim edebileceğiniz bir doktor.
bu...u
Mesleğinde bilgili ve tecrübeli olan bir çok doktor var.Ancak bilgi ve tecrübeyle beraber hastasıyla böylesine iyi iletişim kuran, insanları seven ve alçak gönüllü bir doktor hayatımda ilk kez gördüm.
Mete Leblebici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mete Leblebici, Kardiyoloji. Size Mete Leblebici tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kardiyoloji Randevusu.
Mete Leblebici adresi nerede?Mete Leblebici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yukarı Mahallesi Kızılay Bulvarı No:30 Kartal
- Altıntepe Mahallesi Cihadiye Caddesi No:40 Maltepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mete Leblebici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mete Leblebici online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mete Leblebici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mete Leblebici bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mete Leblebici ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mete Leblebici hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Mete Leblebici hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kartal bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Kartal bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kardiyologlar