r....n
Merhabalar L4veL5 de 2 adet fıtık tanısı ile fizik hastanesinden Metin hocama şansa nasip nederseniz deyin gittim. Belki de bu zamana kadar gördüğüm beyefendi kişiliği ilgisi alakası nederseniz deyin tam bir profesör. Hastalığımı mr göre sanki fal bakar gibi tek tek anlatarak hem beni rahatlattı hemde bilgi sahibi oldum diğer doktorlar kesmek için sıraya girerken hocam ilac tedavisi ve sonraki gelişen süreçte ameliyat durumuna bakacağını söyledi. Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah böyle bir hocayı tanımada geç kaldığım için üzgünüm gerçekten çok ilgili.
n....e
Bel fıtığım için gittim gayet net bir şekilde bilgisayardan durumumu banada gostererek izah etti teşekkür ederim biraz daha Güleryüz ameliyat korkusu olan insanların on yargilarini yıkmaya faydalı olacaktır kanaatindeyim
p.....
Kendisine migren hastalıgım icin muayene olmaya gittiğimde ayrıntılı bişgilendirilmedim daha anlayıslı ve güzel bir uslup tercih ederdim lakin ilaclar hakkındada bilgilendirilmedim bir daha Metin beyi tercih etmeyeceğiö..
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
.....
Belfıtığınla bu yaz tanıştım izmir begamada ilk muhayene ve emardan sonra doktorum hemen ameliyat olmam gerektiğini ayakta nasıl durduğumu şayet olmazsam kötü şeylerden bahsetti aldığım ilçları itina ile kullandım şu an bir şikayeti yok Dr M Aktaş beye tavsiye üzere gittim bir emar daha çekildim yarın doktor bey baktıktan sonra teşhisine göre hariket edeceğim Samsun gazi devlet hastanesi hayırlısı.S ÖZ.
me...l
muayeneolmaya gittiğimde beni güler yüzle karşıladı,şikayetlerimi dikkatlice dinledi.Kendisine teşekkür ederim.
Metin Aktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Metin Aktaş, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Metin Aktaş adresi nerede?Metin Aktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenidoğan Mah. Aziziye Cad.No:86 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Metin Aktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Metin Aktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Metin Aktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Metin Aktaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Metin Aktaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Metin Aktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Metin Aktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde SGK kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları