r....e
02.02.2024 tarihinde Tükürük bezi intihaplanası ile ilgili yüzümde oluşan şişlik problemiyle doktor beye başvurdum.Bir çok yerden tanı koyulamamışken doktor bey hızlı bir şekilde tedaviyet başladı ve agrilarim azaldı..İlgili ,alakalı ve hastasına değer veren değerli hekimlerden birisidir.Cok memnun kaldım.
fa...n
Gölcük devlet hastanesinde amilyat oldum kendisine mükemmel bir insan harika bir doktor . Sayesinde nefes alabiliyorum burnumdan .bana kbb ile alakalı danışan herkese gölcük devlet hastanesinde önerebileceğim tek doktor .
he...i
SEVECENLİĞİ VE BEYEFENDİLİĞİ İLE TÜRK HEKİMLİĞİNİ TEMSİL EDEN BİR BAŞHEKİM HOCAM İÇİN SÖYLEYEBİLECEĞİM ÇOK ŞEY VAR .FAKAT BU KADAR SÖZLERİ YAZAN BİR BEN OLMASAM GEREK.MESLEKİ DOKTOR LUK HAYATI VE SOSYAL HAYATI ÇOK İSTİKRARLI BİR HOCAM.İNSANLIĞI İSE TARTIŞILMAZ.BENDE VERTİGO VARDI İLAÇ TEDAVİSİ VE O GÜZEL MUHABBETİ İLE BENİ HASTALIKTAN MOTİVE ETTİ TEŞEKKÜRLER.ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN HOCAM.
zg...k
Asabi hastalarınızın iğneleyici laflarına ; soğuk kanlılıkla,terslemeden ve efendilik sınırını koruyarak cevap verişinize şahit oldum.Her şeyden önce insaniyetinizden dolayı tebrikler.Umarım mesleki hayatınızda da hakettiğiniz başarıya ulaşır layık olduğunuz saygıyı görürsünüz...
ah...f
mesleginin üstünde iyi doktor
Metin Balatlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Metin Balatlı, Kulak Burun Boğaz.
Metin Balatlı adresi nerede?Metin Balatlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karamürsel Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Metin Balatlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Metin Balatlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Metin Balatlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Metin Balatlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Metin Balatlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Metin Balatlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Metin Balatlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları