Online Randevu Takvimi
etkin değil
2002-2006 yıllarında Kahramanmaraş Karamağara Sağlık Ocağı ve Kahramanmaraş İli Elbistan İlçesi 112 ilk ve Acil Yardım İstasyonu'nda pratisyen hekim olarak çalışmıştır. Ayrıca Mardin İli Midyat İlçesi 2.Tank Taburu 30 yataklı Seyyar Cerrahi Hastanesi'nde görev almıştır.
Daha sonra Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Plastik Cerrahi Ana bilim Dalında Araştırma Görevlisi Doktor olarak görev yapmıştır.
Sağlık Bakanlığı-Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kliniğinde Uzman Doktor, Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Ata Sökmen Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana bilim Dalında Yardımcı Doçent Doktor olarak hizmet vermiştir.
2016-2020 yıllarında ise Özel Yaşam Cerrahi Tıp Merkezi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kliniği'nde çalışmıştır.
Akabinde Antakya'da kendisine ait klinik olarak JOİEST CLİNİC'İ kurdu.
2023 yılında Şubat' ta meydana gelen deprem nedeniyle İSTANBUL YENİŞEHİR' de Op.Dr. Metin TEMEL muayenehanesini açtı ve halen İstanbul da hizmet vermeye devam etmektedir.
Randevu +134 daha fazla
Turkuaz İş Merkezi Ankara Cad. No: 403 Kurtköy Yenişehir, İstanbul
Op.Dr. Metin Temel Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Muayenehanesi
Abdominoplasti
Endoskopik Estetik Cerrahi
Epilasyon
Esd (Sedimantasyon)
Turkuaz İş Merkezi Ankara Cad. No: 403 Kurtköy Yenişehir, İstanbul
Fokuslu ultrason ile yüz ve vücut germe
Fue Yöntemiyle Saç Ekimi
Göz Altı Morluk Tedavisi
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Turkuaz İş Merkezi Ankara Cad. No: 403 Kurtköy Yenişehir, İstanbul
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Kanser Cerrahisi
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Karın Germe
Turkuaz İş Merkezi Ankara Cad. No: 403 Kurtköy Yenişehir, İstanbul
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Kontrol Randevusu
Kozmetik Cerrahi
Kulak Estetiği
Turkuaz İş Merkezi Ankara Cad. No: 403 Kurtköy Yenişehir, İstanbul
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Turkuaz İş Merkezi Ankara Cad. No: 403 Kurtköy Yenişehir, İstanbul
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopik Bariatrik Cerrahi
PRP Saç Tedavisi
PRP Yüz Gençleştirme
Radyofrekans İle Bölgesel Zayıflama
Turkuaz İş Merkezi Ankara Cad. No: 403 Kurtköy Yenişehir, İstanbul
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rekonstrüktif Mikrocerrahi
Çene Estetiği
İp Askılama
İple Yüz Germe
Görüşler içerisinde ara
Kepçe kulak ameliyatı için başvurduğum Metin Hocadan çok memnun kaldım. Diğer ameliyatlarından yola çıkarak kendim için de güzel bir sonuç olacağından emindim. Öyle de oldu. Başta Metin hoca olmak üzere diğer çalışanların ellerine sağlık.
Estetik operasyon konusunda eşim için yaptığımız yoğun araştırmalar sonrasında yolumuz Metin Hocam ile kesişti. Tecrübesi ve şahsı olarak mükemmel biri. Estetik tüm operasyonlar için korkuları ve tereddütleri olan herkes Metin Hocam`ın ellerinde kendilerini güvende hissedecekler ve operasyon sonrası da kendilerineki ciddi değişimleri fark edeceklerdir. Eşimden sonra sıra ben de iyi ki yollarımız kesişmiş ve sizi tanımışız hocam.
Revize burun,göz kapağı,karın germe ve liposuction işlemlerim oldu.sonuctan o kadar çok memnunum ki iyiki Metin Hocam diyorum .
Meme protezi sonrası muayeneye gitmiştim, Güler yüzünden ve samimiyetinden çok memnun kaldım. Çalışanlarla beraber ilgiliydi hepsi. Teşekkür ederim
Bakimli olmak, saglikli bir değişim, saf duru bir cilt ve saç için kesin bir çözüm arayışı için başvurdum. Yüz için yaptırdığım bakımlarda iyi sonuçlar aldım.
Dr. Metin Temel ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Saç ekimi ve cilt bakımında profesyonelliği, ilgi ve takibi harikaydı. Çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.
Rinoplasti için gittim en kısa sürede ameliyat olmak istediğimi belirttim ve bu konuda çok yardımcı oldular. Operasyonum çok başarılı geçti ve kontrollerimde de çok detaylı bilgilendirmeler yaptılar tüm ekibi ile çok başarılı bir doktor tavsiye ediyorum.
Askerlik mesleğini istediğim için dudak yarığı ameliyatı olmam gerekiyordu metin bey tavsiye edildi ve tavsiye edildiğinden çok daha fazlasını gördüm gercekten iyi bir cerrah seçimimi metin bey üzerinden yaptığım için pişman değilim
Kepçe kulak ameliyatı için arıştirip görmüştüm Dr metin hocamdan ve ekibinden Allah razı olsun ben çok memnun kaldım kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim .çok ilgelendiler sağolsunlar.
Botoks işlemi sonrasında alın ve göz çevresinden istediğim sonucu almama rağmen kaş ortasında gözle görülür çizgiler maalesef kaldı. Bu durum için doktor beye tekrar tekrar gitmeme rağmen yapılabilecek bir müdahale seçeneği yok denilerek geri çevrildim. Sonuç olarak memnun kalmadığım bir deneyim oldu.
Metin Temel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Metin Temel, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Metin Temel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Randevu, Esd (Sedimantasyon), Cilt Yenileme, Epilasyon, Mikrodermabrazyon, Laserasyon Onarımı, Bariatrik Cerrahi, Dikiş, Lokal Anestezi.
Metin Temel adresi nerede?Metin Temel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turkuaz İş Merkezi Ankara Cad. No: 403 Kurtköy Yenişehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Metin Temel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Metin Temel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Metin Temel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Metin Temel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Metin Temel hangi dilleri konuşuyor?Metin Temel ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Metin Temel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Metin Temel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Metin Temel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Metin Temel hakkında ne düşünüyor?Toplam 51 hasta / danışan, Metin Temel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Metin Temel hangi sigortaları kabul ediyor?Metin Temel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra