Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya
kü....
Merhabalar Sayın Metin yılmaz hocama burun ameliyatı olmuştum. Ve bunu ömrüm olduğu sürece heryerde deyinmek istiyorum ki ; mesleğini sadece profesyonel yeteneği ile değil kalbiyle yapan , hastasıni ameliyat sonrasıda önemseyen ve herşeyden önce hasta sağlığına önem veren bir profesör doktor ...İyiki siz hocam iyiki... Allah sizden razı olsun.
Metin Hocam septum deviasyonu sebebiyle rinoplasti ameliyatımı yaptı. Sonuç hem doğal bir görüntü hem de sağlıklı nefesler... Burun ameliyatı olmaya dair korkularım vardı ancak hocamın pozitif enerjisi, verdiği güven ve süreç boyunca ilgisi beni çok rahatlattı. Hocama doğal ve güzel görüntüm ile aldığım sağlıklı nefesler için teşekkür ederim.
s ...ş
Muhteşem doktorum benim.10 yıl önce kronikleşen hayat kalitemi alt üst eden bademciklerim için bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim.hastaya yaklaşımı,akademik bilgisi çok ama çok farklı.sihirli elleriyle acısız bir ameliyat geçirdim.adeta yeniden doğdum.çok teşekkür ederim hocam.iyi ki varsınız
ne...
Kendisine 1 yıl önce rinoplasti ameliyatı oldum. Ameliyat olmadan önce endişelerim vardı. Ama Metin hocamla görüşmeye gittikten sonra o kadar güzel anlattı ki her şeyi daha ameliyat olmadan önce sonucun bu kadar güzel olacağını hissetmiştim. Hem çok başarılı hem de güleryüzlü tanıdığım en muhteşem doktor. Hayatımı değiştirdi canım hocam,iyi ki varsınız size minnettarım...
du...u
Kulaklık cihazı kullanan ablamda sürekli kulak iltihabı oluyordu bu yüzden arkadaşımın tavsiyesiyle Metin Hocama muayene olduk gerekli testler de yapıldıktan sonra kemik iletimi impilant ameliyatı oldu sonrasında ablam o kadar mutlu oldu ki çünkü çok daha net duyuyordu artık kulağıda hiç akmadı.Bu nedenle Metin Hocama çok teşekkür ediyoruz.
as...1
Metin hocam ile tanışmamız bir yakınımız sayesinde oldu kendisi iyi bir doktor olup hastayla ilişkisi çok iyidir.Kardeşimin kulak zarı ameliyatını yaptı ilgisinden ve tecrübesinden çok memnun kaldık.Eşiminde burnundan sorunu vardı nefes alamıyordu ameliyattan korkuyordu Metin hocamla görüştükten sonra ameliyatı olmaya karar verdi.Başarılı bir ameliyattan sonra nefes alması düzeldi.İyi ki hocamı tanımışız emeğine bilgisine sağlık her zaman rahatlıkla ulaşacağımız iyi bir doktoruz ve aile dostumuz oldu kendisine çok teşekkür ediyoruz.
me....
Metin Beyi babamın rahatsızlığı ile tanıdım onkolojik tanısını koyan ve başarılı tedavi süresinde sadece bir hekim olarak değil hastasına olan yaklaşımı ve motivasyonu emekleri kadar bizim için değerli idi,1 yıl öncede kendim metin hocaya deviasyon kaynaklı burun ameliyatı oldum nefes almanla ilgili rahatlama yaşadığım gibi,estetik açıdan da çok memnunum büyük şans kendisini tanımak,ellerinize emeğinize Sağlık sonsuz teşekkürler,Saygılar.
Uyku apnesi nedeniyle 10 yıldır cpap cihazı kullanıyorum. hastalığımın ameliyat ile tedavi edilip-edilemeyeceği ile ilgili kendisine muayene oldum. Bilgisi ve tecrübesi insana güven veriyor. tavsiye ederim.
ir....
Burnunla ilgili sıkıntılarım vardı.Bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine başvurdum.ameliyat oldum sonuçtan memnunum.herkese tavsiye ederim
tc...n
Metin hocamızla kısa bir süre önce tanıştık kendisi işinde çok profesyonel insanı değerler bakımından da on numara. Kendisine ekibine ve hastanesine sonsuz teşekkürler.
Metin Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Metin Yılmaz, Kulak Burun Boğaz.
Metin Yılmaz adresi nerede?Metin Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29 Çankaya
- Besa Kule B blok No 33 Çukurambar Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Metin Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Metin Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Metin Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Metin Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Metin Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Metin Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Metin Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Kulak Burun Boğaz Doktorları
Etimesgut Kulak Burun Boğaz Doktorları
Pursaklar Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gölbaşı Kulak Burun Boğaz Doktorları
Mamak Kulak Burun Boğaz Doktorları
Daha fazla (4)Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları