İzmir Ekol Hastanesi
Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4, Çiğli

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: İzmir Ekol Hastanesi Diğer

Doğum anındaki çocuk doktorumuz Mikayil Bey ile ilk kontrollerimize devam etmekteyiz,takip sürecimizin nasıl olacağını tüm detayları ile anlatan,anlamlı anlamsız tüm sorularınıza Güleryüz ile ve açıklayıcı yanıt aldık, bebeğimizin yatisli tedavisi ile çok ilgili olup,şansımız oldu denk gelmek.

Konum: Özel Sada Hastanesi Diğer

8,5 aylık kızımın ateşi çıktı ne yapsak düşüremedik bir gün öncesinden farklı hastaneye gittik. Ertesi gün yine ateş dusmedı evımıze en yakın sada hastanesi var diye oraya gittik. Şansımıza Doktor Mikayil bey varmış. Önce muane etti. Bizi dinlemesi anlaması yaklaşımı, tavrı, üslubu, bir şeyleri açıklaması her seyıyle çok iyiydi. Defalarca unutup o panikle bir şeyleri tekrar tekrar sordum hiç sesinin tınısı dahi yükselmedi. Aynı şekilde tekrar tekrar anlattı aynı sakinlikle. Eşimle biz böyle bir çocuk doktoruna daha önce denk gelmedik. Kızım gunlerdır uyuyamadı ateşten. Yapılan tetkık sonrası doktorumuzun doğru yonlendırmelerıyle kızım güzel bir uyku uyudu su an daha iyi. Çok ama çok teşekkür ederiz. Lütfen hiç bir yerlere gitmeyin sizin gibi iyi insanlara bu memleketin, bizlerin ihtiyacı var. Sağolun.

Profili düzenle veya yönet