t....s
Göğsümde ki baskın ağrı ile gittiğim hastanede Akciğer sönmesi denildi 10 günden fazla hastanede kaldım. Ameliyat oldum. Ama süreçte ne bir tavsiye ne de bir uyarı olmadı. Ameliyat olan hasta öneri bekler. Ama ben hiç birini göremedim. Bu sebeple pek memnun kalmadım. Şuan iyiyim ama. Kötü bir tecrübe oldu. Kendisine bir daha gitmeyi düşünmüyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
se...r
Sicak kanli samimi ve ilgili bir doktor kesinlikle oneririm ben cok memmun kaldim soru yagmuruna tuttum her gordugumde hic terslemedi gayet aciklayici tavsiyr ederim
se...r
sa...ı
çok iyi doktor hastaya saygı gösterıyor ilgileniyor hasta yakınlarınıda bılgılendırıyor ınsanları rahatlatıyor butun doktorlar miktat arif haberal gibi olsa doktorlara şiddet kesinlikle olmaz...
Miktat Arif Haberal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Miktat Arif Haberal, Göğüs Cerrahisi.
Miktat Arif Haberal adresi nerede?Miktat Arif Haberal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eminettin Mahallesi Atatürk Caddesi No:233 Rize
Adresine gitmek zorunda kalmadan Miktat Arif Haberal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Miktat Arif Haberal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Miktat Arif Haberal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Miktat Arif Haberal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Miktat Arif Haberal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Miktat Arif Haberal hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Miktat Arif Haberal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.