Mehmet Akif Ersoy Mah. Cami Cad. No:3, Sultanbeyli , İstanbul
Major depresyon tanısıyla tedavi görmekteyim sırf aynı şeyi tekrar sordum diye sen hastasın sen takıntılısın heralde anlamıyorsun gibi hastalığımı kullanıp beni küçük düşürücü cümleler kurdu masasına çok yakın durmamama rağmen masama yaklaşma dedi bir an önce beni odadan göndermeye çalıştı memnun kalmadım tavsiye etmiyorum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
si...}
Ilgili alakalı sevecen ve asla hastasını takibi bırakmayan destekçi ve iyileştirici kesinlikle tavsiye ederim eşim panik atak hastası ve gerçekten mine hanım sayesinde düzeldi çok şükür iyiki yollarımız kesişti mine hanımla destek almak isteyenler kesinlikle mine hanımı tercih etmeli herşey için kendisine tesekkurlerimi bir borç bilirim .
ar....
Mine hoca son derece profesyonel ve kendinden emin bir kadın. Panik atak hastasıydım ve bir kaç hekime görünmeme rağmen bir sonuç alamadım. Bana yakın olduğundan sultanbeyli devlet hastanesinden randevu alıp şansımı denemek istedim. Hekim tercihim neden bilmem ama mine hoca oldu. Iş disiplini, ilgi, alaka herşeyi ile 4 4 lük bir hekim. Yarın randevum var ilacimı yazdıracağım. Teşekkür çiçeğimi alıp. Allah mine hoca gibi işini ahlaklı bir şekilde yapan tüm hekimlerden razı olsun. Şuan hastalığım yok denecek kadar az.
he...i
Gülhanım DURMUŞ Bana qore mukemmel bir doktor.sayesinde panik ataqimda fark edilir derece de azalma oldu.mutlaka doktorunuza guvenin.bana tavsiye ettiklerinde pek inanmiyordum cunku cok mutsuzdum hic birseyin beni eski halime getiremiyeceqine inaniyordum.HEKESE TAVSİYE EDİYORUM.Birbuçuk yıllık hatasıyım.çalıştığı kurumdan ayrıldığını öğrenince çok üzüldüm. kendisine nasıl ulaşabilirim.Tedavim devam ediyordu.
ne...k
12. Yillik panik atak hastaligimin kurtulus noktasi mine durkaya onun verdigi. Guvenle hastaligimi. Yendi m ama darica farabiden ayrildi cok uzuldum nerde oldugunu bilmek istiyorum
me...t
Bana qore mukemmel bir doktor.sayesinde panik ataqimda fark edilir derece de azalma oldu.mutlaka doktorunuza guvenin.bana tavsiye ettiklerinde pek inanmiyordum cunku cok mutsuzdum hic birseyin beni eski halime getiremiyeceqine inaniyordum.fakat bir ilacla ve doktorumun bana verdiqi guvenle eskisi qibi oldum.herkese tavsiye ederim
Mine Durkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mine Durkaya, Psikiyatri.
Mine Durkaya adresi nerede?Mine Durkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mehmet Akif Ersoy Mah. Cami Cad. No:3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mine Durkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mine Durkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mine Durkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mine Durkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mine Durkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mine Durkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Mine Durkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler