Abdominal Laparoskopi
Preoperatif Değerlendirme
Spinal Anestezi
Spinal Ve Epidural Anestezi
ay....
Annemin yoğun bakım ünitesinde olması nedeniyle tanıştım çok mükemmel birisi doktorluğu ve insanlığına bize moral oldu teşekkür ediyoruz
Aynur Savaş
em...ş
DR.MÜGE Hanımla annemin hastanede solunum sorunu nedeniyle yoğun bakıma alınması neticesinde tanışmiş olduk. DR. Müge hanım cok candan sanki en yakınımızdan biri dünyalar tatlısı sevecen işini çok seven ve hasta yakınlarını çok iyi bilgilendiren harkulade bir doktor TOROS Devlet hastanesinin böyle kaliteli işini iyi yapan doktorlara sahip cikması başka hastanelere gönderilmesine engel olmalıdır.
ah...k
Tanıdığım en iyi anestezist. kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. hastalarıyla çok ilgili... adeta kendi yakınıymış gibi kucaklıyor... ameliyatımdan çok memnun kaldım. anestezi tekniği çok iyi başarılı. anestezi ve ameliyat sonrası hiç sorun yaşanmadı.sanki hiç narkoz kullanmamış gibi uyandım . ağrım yok denecek kadar az dı... teşekkürler müge hanım ...
Müge Adanalı Erez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Müge Adanalı Erez, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon. Size Müge Adanalı Erez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Epidural Anestezi, Enjeksiyon Iv, Enjeksiyon Im, Spinal Ve Epidural Anestezi, Abdominal Laparoskopi, Spinal Anestezi, Preoperatif Değerlendirme, Epidural Kan Yaması, Ağrı Pompası, Genel Anestezi.
Müge Adanalı Erez adresi nerede?Müge Adanalı Erez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahallesi 5314. Sokak Akdeniz
Adresine gitmek zorunda kalmadan Müge Adanalı Erez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Müge Adanalı Erez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Müge Adanalı Erez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Müge Adanalı Erez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Müge Adanalı Erez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Müge Adanalı Erez hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Müge Adanalı Erez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Akdeniz bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Akdeniz bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Akdeniz bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Akdeniz bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Akdeniz bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Akdeniz bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar