Kendimi bildim bileli ileri düzey egzema hastasıyım. Gitmediğim prof ve doktor kalmadı. Müge Sahillioğlu'na kadar. Sayesinde hastalığı kontrol altına aldık ve yok denecek düzeye getirdik. Artık vücudum da ne yaralar kaldı ne de kaşıntı.. Cildiye üzerine Müge Hanım kadar muhteşem bir doktor görmedim. İyi ki varsınız Müge Hanım
r.....
Hayatımda gördüğüm en tatli doktor müge hanım resmen bana ışık oldu bir türlü geçmeyen sivilcelerimi müge hanım geçirdi iyiki onun gibi doktorlar var çok teşekkür ederim
es...n
Bir doktor ancak bu kadar kibar bu kadar ilgili olabilirdi hiçbir sıkıntı çekmedim en ufak problemimde hiç düşünmeden elim hemen Müge Hanımdan randevu ala gidiyor gerçekten tebrikler.
Müge Sahillioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Müge Sahillioğlu, Dermatoloji.
Müge Sahillioğlu adresi nerede?Müge Sahillioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ağaççılar Köyü Mevkii Bolu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Müge Sahillioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Müge Sahillioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Müge Sahillioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Müge Sahillioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Müge Sahillioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Müge Sahillioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Müge Sahillioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.