Medya Kavşağı Kayapınar Caddesi 263. sokak Nurpolat 2 Sitesi Ablok Girişaltı ( DicleKent BestFırın Karşısı ve Sadık Künefe Karşısı), Kayapınar
Diş Hekimi Randevusu
Lingual Ortodonti
Sabit Ortodontik Tedavi
Tam Diş Protezi
Diyardent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
ne...h
Ben çene tedavisi gördüm baya memnun etiler seyit bey bizi ilk başta çenemi herkes amiliyat ve estetik olarak görüyordu seyit bey sayesinde estetik olmadan bitirdik.
Muhammed Seyit Hekimoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammed Seyit Hekimoğlu, Diş Hekimi, Ortodonti. Size Muhammed Seyit Hekimoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, Lingual Ortodonti, Erken Ortodontik Tedavi, Hareketli Ortodontik Tedavi, Kök Kanal Tedavisi, Sabit Ortodontik Tedavi, Diş Teli Tedavisi, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Bruksizm Tedavisi.
Muhammed Seyit Hekimoğlu adresi nerede?Muhammed Seyit Hekimoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Medya Kavşağı Kayapınar Caddesi 263. sokak Nurpolat 2 Sitesi Ablok Girişaltı ( DicleKent BestFırın Karşısı ve Sadık Künefe Karşısı) Kayapınar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammed Seyit Hekimoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammed Seyit Hekimoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhammed Seyit Hekimoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammed Seyit Hekimoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Muhammed Seyit Hekimoğlu hangi dilleri konuşuyor?Muhammed Seyit Hekimoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Muhammed Seyit Hekimoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammed Seyit Hekimoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Muhammed Seyit Hekimoğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Muhammed Seyit Hekimoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.