Doç. Dr.
Muhammet Şükrü Paksu
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları,
Çocuk Yoğun Bakımı
Samsun 1 adres
Aynı kurumda uzman, yardımcı doçent ve doçent kadrolarında çalıştı.
Askerlik görevini Gülhane Askeri Tıp Akademisi Ankara Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği'nde tamamladı.
Halen Samsun Atakum'da kendi özel muayenehanesinde hasta kabul etmektedir.
Temel ilgi ve hizmet alanları; çocukların fiziksel, zihinsel ve sosyal olarak gelişimlerinin desteklenmesi, çocuklarda dil gelişimi, dikkat, zekâ ve odaklanma becerilerinin geliştirilmesi, çocukluk çağı beslenmesi, tamamlayıcı beslenme (ek gıda), iştahsızlık, dikkat, öğrenme ve davranış problemleri, konuşma gecikmesi, uyku sorunları, üstün potansiyelli çocuklar ve okuma güçlüğü (disleksi) başta olmak üzere özel öğrenme güçlüğüdür.
Doç. Dr. M. Şükrü PAKSU aynı zamanda çocukların zihinsel, fiziksel ve ruhsal yönden gelişimlerini destekleyici programlar konusunda çalışmalar yapan, oyun ve eğitici materyaller geliştiren ve bu alanlarda bireysel ve grup şeklinde hizmetler sunan Beceri Kazanım Merkezi (BEKAM) ve BEKAM Wellness Çocuk Cimnastik Yoga Merkezlerinin kurucusudur.
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
me...
şükrü beye ikinci gidişimiz zamana takılmadan ayrıntılı bir şekilde herşeyi güzelce anlatıyo bronşit tedavisnden memnun kaldık ilk günden rahatladı cocugum
a...
Ben Muhammet hocadan çok memnunum su an kızım 5 yaşında bebekliğinden beri Muhammed hocaya gideriz çok sik hastalanan bir çocuktu çok seferde hastanede yatmıştır hocamız gerekli tedaviyi yapmıştır. Ayrıca bir çok başka yan dallarla görüşüp fikir alıp yönlendirmiştir. Tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu ve sürekli yüksek değerde enfeksiyonumuz ve ilaçlara karşı alerjimiz vardı. Kendisi nefroloji alerji ile görüşüp bize bilgilendirme yaptı ona göre tedavisini yaptı. Kesinlikle tavsiye ederiz.
el...
Çok fazla Doktor araştırdım sonunda Muhammet şükrü Bey ile devam etmekte karar kıldık. genel rutin kontrollerimizi takip ediyor kızımla güzel ilgileniyor sorduğumuz tüm sorulara detaylı bir şekilde açıklama yapıyor kızım da süt ve süt ürünlerine karşı alerji var ek gıda sürecinde Neyi nasıl vermemiz gerektiğini bize çok iyi bir şekilde anlattı ve hic bir sorun yasamadik. karşılaştığımız için çok memnunuz. Isini severek yapiyor net. Sevgiler...
f.....
Muhammet hocamız çocuğumuzla ilgili her şeyi en ufak ayrıntısına kadar anlatıyor. Diğer doktorlardan farkına gelince çocuk hasta ve ateşli olsa bile hemen antibiyotik başlamıyor ve hangi durum gerçekleşirse antibiyotik vermemiz gerektiğini söylüyor. Söyledikleri de harfiyen çıktı bu zamana kadar. İlaç kullanmaktan çekinen tüm ebeveynler için kendisinin birebir olduğunu düşünüyorum.
Hocamızdan çok memnunum, herşeye cevap alabiliyorum.Ayrıntılı bir şekilde herşeyden bahsediyor. Mesaj attığımda cevap alabiliyorum, çok memnunum.Genel rutin kontrollerine gittik.Her ay düzenli bir şekilde kontrollerimizi takip etti.Herhangi bir sorunumuz olmadı.Her ay gelişimi hakkında ayrıntılı bilgi verdi, olması gerekenleri söyledi.Çocukla iletişimi yetişkin gibi, ilk başta odaya girdiğinde odadan korkmasın, sürekli buraya gelecek diye önce kızımla konuştu.Bu nedenle kızım hiç korkmadı, kendisi nasılsın iyi misin diye başlıyor. Kızım gülerek tepki veriyor. Kırmızı steteskop kızımın dikkatini çektiği için hoşuna gidiyor.Bazı cümlelerini kendisiyle konuşuyor. Dil gelişimi için ilk aylarda nasıl konuşması gerekiyorsa anlattı. Sonrasındaki gelişiminde onunla yetişkin gibi konuşup olayları ona da anlatmamız gerektiğini söylüyor.Kısa cevaplar vermiyor, çok sabırlı ve ayrıntılı herşeyi anlatıyor,hiç bıkmıyor.Uygulama ve pratik farklı.Her çocuk özeldir diyor, yaşlara göre hangi besinleri tüketmemiz gerektiği konusunda bilgi veriyor.Ekstra aşılarımızı takip ediyor, özel yaptırdığımız aşılarımız var.Hocamızın söylediği gibi onun da takibini yapıp bilgi veriyor.Boy kilo ve baş çevresi ölçümünü yapıyor rutin olarak.Bilinçsel gelişimini kontrol ediyor.Bununla da ayrıyeten ilgileniyor, tepkilerini kontrol ediyor.Göz muayenesi varsa bununla ilgili farklı doktorlara yönlendiriyor.
d.....
Çok memnunum doktorumuzdan, çok güzel ilgileniyor. Bir bebekle nasıl, ne kadar narin ilgilenilirse o kadar iyi ilgileniyor. Görüşmelerimiz güzel oluyor, detaylı anlatıyor.Herşeyi nasıl yapmamız gerekirse bizi yönlendiriyor.Memnunuz, genel kontrol amaçlı gidiyoruz.Rutin olarak kontrollerimiz devam ediyor.
k.....
İyi bir doktorumuz sağolsun.Çocuğumun genel anlamda üşütme, alerjik bazı rahatsızlıkarında, birde gelişimiyle ilgili rutin kontrolleri için gidiyoruz. Tedavimiz olumlu sonuçlanıyor, çocuklarla iletişimi iyi.Uyguladığı tedaviler gayet iyi.
k.....
Genel anlamda memnunuz.Diğer çocuklarımızla gidiyoruz.Hocamızın genel anlamda hasta takibi iyi olduğu için özellikle telefonla da iletişim kurduğumuzdan tercih ediyoruz.Oğlum kovit geçirdi ve öncesinde kawazaki rahatsızlığı vardı.Kan pıhtılaşması için hocamızı tercih ettim, kan sulandırıcı tedavi uyguladı.Önlem amaçlı bir tedaviydi.Kontrollerimiz düzenli olarak devam ediyor, çocukla iletişimi gayet iyi.
t.....
Genel kontrol amaçlı gidiyoruz ve sinir ketemin hastalığından ötürü kızımda vitamin eksiklikleri mevcut.Bunu Şükrü Bey sayesinde fark ettik.İlaç tedavisine başladık.Emeklemeyi bilmiyordu, emeklemeye başladı. Unutkanlıkları vardı, verdiği tedavi sayesinde onlar birazcık geçti.Konuşmaya erken başladık.Muhammet Bey'in tedavileriyle baya yol katettik.Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Kontrollerimiz devam ediyor.
p.....
Muhammet Bey'den çok memnunum. Gayet ilgili ve bilgili bir doktor.Her konuda aydınlatıp beni rahatlatıyor.Pimpirikli bir anneyim, benim tüm sorularıma cevap vererek büyük bir sabırla beni rahatlatıyor. Biz düzenli olarak aylık kontrole gidiyorduk.Gelişmini takip etmek ve aşı kontrolü için devam ediyoruz, memnunuz.Gelişim takibi için her ay düzenli olarak gidiyoruz.
Muhammet Şükrü Paksu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammet Şükrü Paksu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk Yoğun Bakımı. Size Muhammet Şükrü Paksu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Yenidoğan Takibi, Çocuk Gelişim Testi, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Çocukta gelişimi izleme, Sağlam Çocuk Muayene, Çocuk beslenme, Çocuk beslenme bozuklukları izleme, Çocuk Hastalıkları, Gelişimsel bozuklukların erken tanısı.
Muhammet Şükrü Paksu adresi nerede?Muhammet Şükrü Paksu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi 176. Sokak Güneş Evleri Sitesi A Blok No: 6 AB Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammet Şükrü Paksu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammet Şükrü Paksu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhammet Şükrü Paksu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammet Şükrü Paksu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Muhammet Şükrü Paksu hangi dilleri konuşuyor?Muhammet Şükrü Paksu ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Muhammet Şükrü Paksu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammet Şükrü Paksu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Muhammet Şükrü Paksu hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Muhammet Şükrü Paksu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muhammet Şükrü Paksu hangi sigortaları kabul ediyor?Muhammet Şükrü Paksu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Samsun bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Samsun bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Samsun bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Samsun bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Samsun bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Samsun bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Samsun bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Samsun bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Samsun bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Samsun bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Samsun bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Samsun bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla